Ce decizie au luat Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia în privința fiicei lor, Alegra: „O să fie bine și pentru ea”

Alice Cavaleru și Vladimir Drăghia au luat o decizie importantă în ceea ce o privește pe fiica lor, Alegra.

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul autohton. Actorul și creatoarea de conținut trăiesc de mai mulți ani o poveste de dragoste, iar în iulie 2018 s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc pe o plajă privată din Mamaia. Au împreună două fete, pe Zora și pe Alegra Nova, care a venit pe lume în luna septembrie a anului 2022.

Alice Cavaleru a mărturisit recent că ea și soțul ei au luat o decizie referitoare la viitorul fiicei lor, Alegra. Creatoarea de conținut a menționat că această alegere are legătură cu mersul la grădiniță, fiind o etapă pe care fetița lor o va parcurge în curând. 

„M-am tot gândit la ea nopțile astea. Cred că o să-i prindă foarte bine la grădiniță. Are aproape doi ani. Zora a mers de la un an și două luni… și a fost foarte bine. O să fie bine și pentru ea. Am încredere. Dar tot trebuie să găsim pe cineva de încredere să stea cu fetele când aveam treabă după-amiaza/seara”, a transmis Alice Cavaleru pe Instagram. 

În cadrul unui interviu pentru unica.ro, Vladimir Drăghia a făcut mărturisiri despre dinamica din familia lui, după ce el și soția lui, Alice Cavaleru, au devenit părinți pentru a doua oară.

„Eu am preluat-o pe Zora, lângă care e o adevărată delectare să fiu, iar Alice e lipită de Alegra. Noi doi, eu și Alice, ne vedem printre rânduri, dar știm că trece repede, așa că ne bucurăm de ce ne putem bucura, cât durează. Creșterea copiilor este o suită de faze, de perioade; nu poți aștepta să treacă una, că vine alta lipită. Trebuie să-ți duci viața, adică ce ține de tine, de personal, concomitent cu fazele astea de creștere a copiilor, că altfel rămâi pe afară, nu mai ai loc niciodată de tine.”

Vladimir Drăghia a vorbit și despre posibilitatea ca familia lui să se mărească. Momentan, actorul și soția lui se concentrează pe creșterea celor două fiice.

„Momentan mi-e greu să-mi imaginez cum ne-am putea descurca. Știu că sunt familii cu 3-4-9 copii, dar noi suntem la limită cu toate acum. Simt că ținem 5 mingi în aer și starea de bine e într-un echilibru care necesită foarte multă grijă pentru a-l păstra. Mi-ar plăcea ca peste 5-7 ani să putem adopta un copil, dar mai este până atunci. Momentan rămâne doar un gând. Dacă vom fi vreodată pregătiți, probabil se va întâmpla”, a declarat Vladimir Drăghia pentru unica.ro. 

În cadrul unui interviu, Vladimir Drăghia a vorbit deschis despre relația cu soția lui.

„Suntem încă tineri. Arătăm amândoi relativ bine. Ar fi culmea să moară pasiunea de acum, mai avem de așteptat. (…) Am avut noroc că am copilărit suficient și că până acum n-am simțit nevoia de alt „dish”, ca să zic așa. Din fericire, sper să se păstreze chestia asta!”, a povestit actorul pentru Cancan.ro.

Vladimir Drăghia a mărturisit și că i-a povestit partenerei sale, Alice Cavaleru, despre fostele sale relații.

„Recunosc, de ce să mint, am mai și zis, am povestit de câteva, ce a fost mai important. Adică nici n-am vrut să o las pe afară, să se trezească într-o situație. A trebuit să fie pusă în temă. E informată”, a mai spus el pentru sursa citată.

Citește și:
Ce limite i-a impus Adelina Pestrițu fiicei ei, Zenaida, care a împlinit recent 6 ani: „Avem și acea relație de prietenie, dar totuși…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people