Ce decizie au luat Adela Popescu și Radu Vâlcan în privința celor trei copii: „Noi nu credem în așa ceva”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au luat o decizie importantă în ceea ce privește creșterea celor trei copii ai lor.

Ce decizie au luat Adela Popescu și Radu Vâlcan în privința celor trei copii: "Noi nu credem în așa ceva"

Adela Popescu și Radu Vâlcan s-au cunoscut în 2010 la filmările serialului „Iubire și onoare”, iar în 2015 s-au căsătorit. Au împreună trei băieți, pe Alexandru, Andrei și Adrian.

Adela Popescu și Radu Vâlcan se preocupă îndeaproape de educația celor trei copii ai lor, motiv pentru care au luat și o decizie importantă care îi implică pe ei. Mai exact, este vorba despre tehnologie și despre faptul că nu le dau acces către telefoane ori tablete.   

„Apropo de tabletă, îți spun sincer, la noi nu există așa ceva, nu există tabletă, nu există telefon, nu neapărat că e ceva greșit, dar eu, personal și Adela de asemenea, noi nu credem în așa ceva. Dar asta nu înseamnă că suntem părinții perfecți, nu. Nu judec, nu spun că așa ceva este anormal, pur și simplu asta este convingerea noastră că cei mici nu au ce căuta pe device-uri. Evident, este la îndemâna părintelui, este foarte ok pentru liniștea ta atunci când ești la un restaurant sau când te întâlnești cu niște prieteni și vrei să ai parte de anumite momente de liniște, cel mai simplu este să îi dai copilului un telefon sau o tabletă. La noi nu există așa ceva”, a declarat Radu Vâlcan pentru Playtech Știri

De asemenea, Adela Popescu și soțul ei, Radu Vâlcan, păstrează o disciplină și în privința programului de somn al băieților, dar, pentru a reuși asta, au fost nevoiți să facă o serie de compromisuri. 

„Eu țin, de exemplu, foarte mult la somn, copiii noștri se culcă foarte devreme, cred că ei se dezvoltă în acest sens, să doarmă devreme. Somnul este cel mai important, motiv pentru care noi nu prea ieșim în oraș, evităm ieșirile în oraș chiar cu prieteni sau la evenimente. Acum este o excepție. Preferăm să stăm acasă cu cei mici, să-i culcăm devreme, dar, repet, este o alegere, avem prieteni extrem de buni, apropiați, care aplică alte reguli, nu judecăm, fiecare pe principiul său”, a adăugat Radu Vâlcan pentru sursa citată. 

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt discreți când vine vorba de cei trei băieți ai lor și le protejează intimitatea, astfel că imaginile în care le dezvăluie chipurile sunt rare. Acum ceva timp, prezentatorul TV a povestit, în cadrul unei postări de pe contul personal de Instagram, care este motivul pentru care el și soția lui au luat această decizie. 

„Tot sunt întrebat de ce nu arătăm chipul copiilor. Doamne, este o întrebare atât de grea. Nu grea pentru mine, ci pentru că nu știu cum să răspund, să nu deranjez, să nu fiu înțeles greșit. Avem oameni aproape, chiar din familie, care nu o consideră o problemă. Nici eu nu o privesc neapărat așa. Doar că așa credem noi. Am convingerea că nu este meritul nostru că ei sunt. Ei sunt pentru că așa au vrut, au vrut ca noi să fim ai lor. Și, când vor dori, conștient, va fi decizia lor. Punct! Nenorocirea nu este că s-au născut într-o eră digitală nenorocită, iar noi, părinții lor, o îmbrățișăm benevol, ci pentru că sunt nevoiți să o facă și ei, mai devreme sau mai târziu. Nu-mi doresc un discurs mesianic, dar mi-aș dori să fie așa, să citească ei peste niște ani asta, mulți ani, să râdă fără de înțeles, să râdă că tatăl lor a fost un tâmpit, iar tatăl lor să le zâmbească tâmp, ca-n poza asta…de mulțumire!”, a transmis Radu Vâlcan pe Instagram.

Citește și:
Ce a recunoscut Cabral despre diferența de vârstă dintre el și soția lui, Andreea: „Suntem doi oameni care fac greșeli, dar…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people