Ce decizie a luat Theo Rose cu privire la cariera ei după ce va deveni mamă

Theo Rose va deveni în curând mamă pentru prima dată.

Ce decizie a luat Theo Rose cu privire la cariera ei după ce va deveni mamă

Anghel Damian și Theo Rose formează un cuplu de aproximativ 7 luni, iar împreună așteaptă să devină părinți pentru prima dată. Artista a confirmat că este însărcinată în urmă cu câteva luni, fiind extrem de emoționată pentru ce va urma.

Artista are o relație foarte apropiată cu fanii, cu care ține legătura constant prin intermediul rețelelor de socializare și cărora le dezvăluie și aspecte inedite din viața ei, dar îi și anunță de concertele pe care le are programate și proiectele de televiziune în care apare.

Pentru Theo Rose, cariera este deosebit de importantă și din acest motiv nu intenționează să renunțe la acest aspect al vieții sale nici după ce va deveni mamă. Artista a precizat că nu va lipsi foarte mult de pe scenă, inclusiv la studioul de înregistrări intenționând să meargă împreună cu bebelușul ei.

„Sunt foarte entuziasmată pentru ce urmează pe plan muzical pentru că nu mă las. Odată cu aflarea veștii că sunt însărcinată nu m-am dat deloc în spate de la ce ține de activitatea mea muzicală. Dimpotrivă, îmi las terenul pregătit pentru mult timp după ce voi naște. Da, cu siguranță nu voi sta mult timp acasă. O să iau copilul cu mine în spate și mă duc să mai fac muzică. Avem foarte multe de făcut – sesiuni live și piese”, a declarat Theo Rose, potrivit Fanatik.

Ce nume a ales Theo Rose pentru băiețelul ei

Theo Rose a fost invitată la Pro FM, unde a cântat alături de Rareș Mariș noua ei melodie, „Sâmbătă seara.” În timpul emisiunii de la radio, artista a mărturisit că mai are doar patru luni până când va putea să își țină bebelușul în brațe. Cântăreața, care este însărcinată în luna a cincea, se simte excelent și este fericită că își poate continua proiectele profesionale fără a întâmpina dificultăți. Ea a dezvăluit și ce nume a ales pentru băiețelul ei.

„Vă spun, că nu am secrete: Sasha Ioan”, a declarat ea.

Sasha este o variantă rusească a numelui Alexandru. Numele provine de la grecescul „Alexandros”, care înseamnă „protector al bărbaților sau al oamenilor.”

Citește și:
George Burcea a revenit în România, după câteva luni locuite în SUA: „Am vrut foarte tare să văd copiii”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people