Ce decizie a luat Iuliana Pepene după problemele avute la revenirea din America Express: „O combinație fatală”

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au format o echipă extrem de puternică la America Express.

Ce decizie a luat Iuliana Pepene după problemele avute la revenirea din America Express: "O combinație fatală"

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, creatoarele de conținut Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș, sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Iuliana Pepene și Sonia Simionov au format o echipă extrem de puternică la America Express, iar acest lucru s-a putut observa din determinarea lor de a trece peste toate probele și de a-și înfrunta fricile. Cele două au întâmpinat și câteva situații dificile în competiția de la Antena 1, dar și aceste momente au contribuit la evoluția lor. Ele au fost eliminate în etapa a cincea după ce au ajuns a treia echipă la cursa pentru ultima șansă.

Într-un interviu acordat recent, Iuliana Pepene a vorbit după problemele avute la revenirea din America Express.

„Am venit cu o toxinfecție alimentară, asta este de știut! America Express nu este o competiție atât de ușoară, pentru că am mâncat porcușor de guineea, care cei de acolo îl mănâncă în fiecare zi, dar mie nu mi-a priit. Avea gust de pui rânced și gust de pește, deci o combinație fatală. Nu am venit mai suplă de la America Express, dar mi-am făcut o promisiune acolo, că atunci când mă voi întoarce, mă voi ocupa de sport drastic, pentru că mi-am dat seama că pot mai mult decât credeam că pot, iar acum fac sport aproape în fiecare zi.”, a declarat Iuliana Pepene pentru Playtech Știri.

Prezentatoarea Antena 1 a mărturisit că, dacă ar fi știut cât este de grea competiția, nu ar mai fi acceptat să participe.

„Țin minte că la finalul anului 2022, mi-am pus o dorință! Am zis că vreau ceva ce nu am mai făcut până acum, vreau să fac ceva să mă scoată din rutină, iar eu sunt norocoasă, iar ceea ce cer, primesc. Prima oară am fost șocată, am zis că nu pot rata ocazia. Nu m-a interesat foarte mult notorietatea, ci acțiunea care era acolo, dar dacă știam că este atât de greu, nu mergeam.”, a spus Iuliana Pepene pentru sursa citată.

Iuliana Pepene, dezvăluiri despre cel mai dificil moment din competiție

Recent, pe contul ei de Instagram, Iuliana Pepene a făcut o serie de confesiuni despre participarea ei la emisiunea America Express. Prezentatoarea TV a vorbit despre ce anume i s-a părut cel mai dificil în competiție. De asemenea, a dezvăluit și cu lecție a venit pentru ea show-ul difuzat de Antena 1. 

„O lecție pe care mi-am luat-o a fost lecția diplomației, pentru că era destul de stresant, era destul de obositor, o muncă psihică extraordinară. Cred că asta a fost cel mai greu la America Express. Cu toate astea, am trecut toate probele cu brio și sunt mândră de mine. De obicei eram mai vulcanică, dar de data asta am reușit să mă conțin cumva. Cred că a fost și o altă piatră la temelia mea și anume maturizarea, pentru că mi-am dat seama că nu ar trebui să mă las dominată de joc, ci să domin jocul”, a fost mesajul transmis de Iuliana Pepene pe Instagram. 

Deși difuzarea noului sezon America Express este în plină desfășurare, se cunosc deja echipele care ar fi ajuns în semifinală, dar și cea care ar fi câștigat marele premiu de 30.000 de euro. Conform FANATIK, cele trei echipe care au ajuns în semifinala America Express – Drumul Soarelui sunt formate din Giulia & Vlad Huidu, Alexia Eram și fratele ei, Aris, respectiv Laura Giurcanu și Sânziana Negru.

Citește și:
Lia Bugnar, confesiuni despre despărțirea de Anghel Damian: „Nicio secundă nu a fost vorba de vârstă'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people