Ce credea Radu Vâlcan despre Adela Popescu, înainte de a avea o relație: „S-a produs această apropiere”

Radu Vâlcan a dezvăluit ce părere avea despre Adela Popescu înainte să formeze un cuplu.

Ce credea Radu Vâlcan despre Adela Popescu, înainte de a avea o relație: "S-a produs această apropiere"

Adela Popescu și Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai populare și iubite cupluri din lumea showbiz-ului, însă puțini cunosc faptul că înainte de a începe o relație, cei doi au fost colegi de platou. Prezentatorul TV a rememorat cu drag acea perioadă și a dezvăluit care era impresia sa despre viitoarea lui soție înainte de a-și începe relația.

Ce părere avea Radu Vâlcan despre Adela Popescu

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt doi actori foarte talentați, cu o carieră impresionantă. Chiar dacă acum își desfășoară activitatea în alte domenii, cei doi nu pot uita momentele frumoase și semnificative din timpul colaborării lor în lumea serialelor. Prezentatorul TV și-a amintit de perioada în care s-a cunoscut cu partenera lui de viață, cei doi filmând împreună pentru un serial TV.

Înainte de a deveni un cuplu, Adela Popescu și Radu Vâlcan au fost colegi de breaslă și au lucrat împreună în mai multe producții, ceea ce i-a ajutat să se cunoască mai bine și să descopere compatibilitatea lor. Într-un interviu recent, prezentatorul TV și-a reamintit acea perioadă și a împărtășit gândurile sale despre soția sa înainte de a-și construi relația.

„O actriță absolut senzațională.”, a dezvăluit Radu Vâlcan, pentru PlayTech Știri. 

Deși au fost colegi de platou și au filmat împreună în diverse proiecte în trecut, momentul în care s-au apropiat și au început să dezvolte o relație specială a survenit ulterior, în timpul filmărilor unor scene în care au jucat împreună. Radu Vâlcan a mărturisit că avea o admirație pentru Adela Popescu și a remarcat-o, iar evoluția relației lor s-a desfășurat în mod firesc și așa cum și-au dorit.

„Noi am repetat foarte mult pentru ‘Iubire și onoare’, au început filmările și, la un moment dat, s-a produs această apropiere. Evident că o simpatizam foarte mult. Adela este un om extraordinar și o femeie absolut senzațională.”, a mai spus Radu, potrivit sursei menționate anterior.

Cei doi vor apărea într-o comedie nouă

Cu toate că în ultimii ani și-a concentrat atenția pe latura televiziunii, devenind prezentator într-o emisiune matrimonială, acum se pregătește pentru un nou debut pe marile ecrane. Cei doi actori vor face parte din distribuția unei producții cinematografice proiectată să aibă un real succes, Retreat Vama Veche. Prezentatorul de la Antena 1 a dezvăluit că a fost contactat pentru această oportunitate, iar după ce a avut ocazia să citească scenariul, a fost convins că nu poate să refuze oferta.

„Am fost solicitați pentru acest proiect. Am discutat cu regizorul, cu Petre Năstase, am citit scenariul, mi s-a părut foarte funny, scenariul este foarte mișto. Cred că este prima producție din ultimii ani, românească, în care nu se înjură. Sper să se râdă mult. Nouă ne-a plăcut foarte mult, scenariul este foarte mișto și este o comedie fină, o comedie frumoasă, o comedie romantică. Sper ca oamenii care vor veni la cinema, pentru că se lansează abia la începutul anului viitor, să se bucure foarte tare. Este o poveste foarte frumoasă.”, a mărturisit Radu Vâlcan pentru Ego.ro.

Citește și:
Charlize Theron, mărturisiri dureroase despre mama ei care i-a împușcat mortal tatăl în legitimă apărare: „A fost o situație disperată'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people