Ce compromis profesional a făcut Lia Bugnar la propunerea fostului partener, Anghel Damian: „Toată lumea s-a șocat”

Deși s-au despărțit, Lia Bugnar și Anghel Damian au o colaborare profesională de excepție.

Ce compromis profesional a făcut Lia Bugnar la propunerea fostului partener, Anghel Damian: "Toată lumea s-a șocat"

Lia Bugnar și Anghel Damian au avut o relație mai bine de opt ani, cei doi fiind foarte discreți în privința vieții personale. Cei doi s-au despărțit, iar în prezent regizorul și scenaristul serialului „Clanul” de la PRO TV este într-o relație cu Theo Rose, cu care are un băiețel în vârstă de câteva luni.

Lia Bugnar și Anghel Damian au păstrat discreția cu privire la relația lor și au ținut-o departe de ochii publicului. Cei doi nu au dezvăluit că s-au separat până când nu au apărut imaginile cu el și Theo Rose în timp ce se sărutau. De asemenea, Anghel Damian lucrează împreună cu fosta lui parteneră, Lia Bugnar, la scenariul serialului „Clanul”, proiect în care Theo Rose interpretează un rol principal.

Deși s-au despărțit, Lia Bugnar și Anghel Damian au o colaborare profesională de excepție și nu au lăsat ca evenimentele din viața personală să le afecteze cariera. De altfel, Lia Bugnar a mărturisit că a acceptat un compromis la propunerea fostului ei partener, mai exact să apară în serialul Clanul.

„S-a ajuns în situația în care nu avea cine. Jur. Adică noi ne-am dorit tare o anumită actriță, și eu și Anghel, și n-a fost să fie. Ea a plecat din țară și ne-am trezit că urmau filmările și până la urmă Anghel mi-a zis că de ce nu fac eu. Așa am aterizat. După care te iei în serios că nu ai ce să faci, dacă tot ai intrat în horă joci. Cam asta. Dar, în general, mai ales când este să scriu la film, nu vreau să-mi pun toate ouăle în același coș că este prea riscant”, a povestit scenarista pentru Ego.ro.

Lia Bugnar a mărturisit că toți cei care au văzut secvența au fost surprinși.

„Chiar o să vedeți, dacă o să urmăriți sezonul ăsta, ultimul, că la un moment dar mi-am dat o secvență pe care nu știu, oricare actriță ar fi refuzat-o, iar eu o să fac treaba aia. Toată lumea s-a șocat și m-a întrebat dacă sunt sigură. Le-am zis că da, că așa mi se pare că este cinstit și așa ar merge povestea, așa este cursul firesc al poveștii”, a explicat scenarista pentru sursa citată.

Lia Bugnar, confesiuni despre despărțirea de Anghel Damian

Invitată recent în podcastul „E vremea mea”, Lia Bugnar a vorbit deschis și despre relația pe care a avut-o cu Anghel Damian și motivele despărțirii.

„Nu am simțit niciodată că el m-ar fi părăsit doar ca să fie cu o persoană mai tânără. Asta nu a fost niciodată o problemă între noi, diferența de vârstă de 23 de ani dintre noi. Nu a fost un flirt, relația noastră a ținut 9 ani. Nicio secundă nu a fost vorba de vârstă. Nu vreau să spun mai multe pentru că el nu e aici de față și poate nu vrea să discutam despre asta”, a povestit Lia Bugnar în podcastul „E vremea mea”.

Regizoarea a mărturisit că a fost foarte dezamăgită, dar și deranjată de comentariile care au apărut după ce despărțirea ei de Anghel Damian a devenit publică.

„Este interesantă în schimb reacția oamenilor, mă refer la comentarii. Reacția oamenilor este canibală la astfel de situații, au păreri, erau sute de oameni, cel puțin din ce am văzut pe Facebook, constituiți într-un tribunal, care vorbeau despre făptura care declanșase marele amor, despre Anghel, despre făptura care fusese lăsată de izbeliște. La toți era: ‘da, pentru că este bătrână!’ Mă gândeam atunci cât de anostă să fie viața ta să te bucuri de un om care e oricum prăpădit în actele momente. Mai ales că eu nu am avut niciodată instinctul de a poza în bine, știa toată lumea ce s-a întâmplat si cine mă întreba atunci, colegi, prieteni : ‘ce faci Lia’, eu ziceam direct: ‘sunt praf!’ Atunci m-au călcat în picioare efectiv!”, a mai spus Lia Bugnar.

Scenarista a mărturisit că relația actuală dintre ea și fostul partener este una foarte bună și că se înțeleg excelent.

„Nu a avut nicio legătură cu vârsta și știu lucrurile astea pentru că știu ce am trăit și chiar el a explicat în felul ăsta, nu avea legătură! Dimpotrivă, cred că e un dezavantaj acum, pentru că ștacheta lui de înțelegere, de comunicare, e una destul de sus și nu-i ușor după aceea. Dar ne-am descurcat fiecare cum am putut, am ieșit zdraveni amândoi din chestia asta. Nici nu știu dacă vreodată ne-am înțeles mai bine decât în acest moment!”, a adăugat Lia Bugnar.

Citește și:
În ce emisiune de la PRO TV ar urma să apară Mihai Bendeac

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people