Ce cadou inedit i-a cumpărat Alexia Eram lui Mario Fresh în timpul competiției America Express

În ediția 17 din sezonul 6 America Express, Alexia și Aris Eram au obținut imunitatea.

Ce cadou inedit i-a cumpărat Alexia Eram lui Mario Fresh în timpul competiției America Express

Opt echipe au obținut biletul pentru Ecuador, după ce Edward Sanda și Cleopatra Stratan au părăsit competiția de pe Drumul Soarelui. Concurenții au început în forță misiunile de pe noul traseu, fără să se gândească la provocările de care vor avea parte.

În ediția 17 din sezonul 6 America Express, de pe 13 noiembrie 2023, concurenții s-au întrecut pentru cea mai mare miză din al patrulea stage: imunitatea. O singură echipă a reușit însă să obțină acest avantaj de la Irina Fodor.

„Știți că am o singură imunitate de dat, foarte importantă. Și știu că voi toți v-ați străduit la probele de astăzi. O parte importantă a avut jackfruit-ul și păpușile voastre Jesus. Asta a făcut să se schimbe niște lucruri în clasament”, a anunțat prezentatoarea TV.

Așadar, pe ultimul loc au ajuns Iuliana Pepene și Sonia Simionov, urmate de George Tănase și Ionuț Rusu. Înaintea lor au sosit Romică și Cătălin Țociu, însă au urcat pe locul 2 în clasament pentru că au mâncat tot fructul.

„În aceste condiții, imunitatea etapei a patra revine Alexiei și lui Aris. Ei au mâncat tot jackfruit-ul”, a fost anunțul făcut de prezentatoarea TV.

În ediția 17 din sezonul 6 America Express, Alexia și Aris Eram au obținut cazare și mâncare gratuită. De asemenea, aceștia nu pot fi votați la cursa pentru ultima șansă de la finalul stage-ului.

În plus, cei doi au primit și 100 de dolari cu care au făcut și unele cumpărături. Ei au mers într-o piață artizanală, de unde Alexia Eram a cumpărat un cadou special pentru iubitul ei, Mario Fresh.

Cadoul inedit cumpărat de Alexia Eram pentru iubitul ei a fost o simpatică alpaca de pluș, spunând că Mario are inclusiv un wallpaper cu simpaticul animal, și că este pasionat de el.

Și Aris, convins de sora sa, a cumpărat același simpatic animal pentru bunicii lor, dând în total pe cele jucării din pluș 12 dolari.

Alegerea Alexiei Eram este într-adevăr justificată, lucru care se poate observat din imaginile postate pe social media în luna august, când Mario Fresh a împlinit 24 de ani. Artistul a organizat atunci o Alpaca Party și tortul, deserturile și decorul au avut această temă.

Ce spune Alexia Eram despre participarea la America Express

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață, și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România, difuzat de Antena 1.

Alexia Eram și fratele ei, Aris, au fost foarte încântați de ideea de a participa la acest concurs, iar potrivit surselor mondene, cei doi ar fi ajuns chiar până în finală. Cei doi au însă caractere diferite, Alexia fiind mult mai impulsivă decât fratele ei care se consideră o persoană calmă și răbdătoare.

Întrebată acum daca regretă decizia de a participa la America Express împreună cu fratele ei, Alexia Eram a declarat că s-a simțit foarte bine în compania acestuia.

„A fost extraordinar. A fost o experiență unică, am învățat foarte multe lucruri. Cred că faptul că l-am ales pe Aris (n.r. fratele ei) a fost cea mai bună decizie”, a mărturisit Alexia Eram, pentru Antena Stars, citată de spynews.ro.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Deși la început a fost șocată de condițiile din competiție, Alexia Eram a mărturisit că, pe parcurs, s-a obișnuit și totul a devenit o rutină.

„Este șocant primele zile pentru că nu este deloc confortul pe care îl ai acasă, dar te obișnuiești pentru că intri într-un fel de rutină. Cu mâncarea, într-adevăr, ziua nu prea mănânci și când prinzi mănânci ce ai”, a adăugat creatoarea de conținut pentru sursa citată.

Citește și:
Ce decizie a luat Simona Pătruleasa, după 15 ani de căsnicie: „Nu am negociat nimic'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people