Ce au pățit Lidia Buble și Răzvan Simion la filmările unui videoclip. Dezvăluirile făcute abia acum de artistă: „A fost cu peripeții”

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în anul 2020.

Ce au pățit Lidia Buble și Răzvan Simion la filmările unui videoclip. Dezvăluirile făcute abia acum de artistă: "A fost cu peripeții"

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit în vara anului 2020 după cinci ani de relație. Pe parcursul relației lor, cei doi au colaborat și din punct de vedere profesional. 

Lidia Buble a vorbit recent despre videoclipul melodiei „Sub apă”, care are un concept semnat de Răzvan Simion, fostul ei partener. Protagoniștii clipului sunt chiar artista și prezentatorul matinalului „Neatza cu Răzvan și Dani” de pe Antena 1. Acum, la mai bine de trei ani de când s-au despărțit, cântăreața a dezvăluit detalii inedite despre cum s-au desfășurat filmările, dar și despre provocările pe care le-au întâmpinat pe platou. 

„Cea mai mare fobie a mea sunt goangele. Tot ce e goangă, zburătoare, târâtoare, nu contează. Dar trebuie să recunosc că până la filmările clipului „Sub apă”, nu puteam să stau sub apă cu ochii deschiși, fără mână la nas. Trebuia să îmi pun ochelarii și să mă țin de nas, ceea ce în clip nu puteam să fac. Trebuia să fiu expresivă, să joc, să mă cred sirenă în videoclip. Și înainte cu două zile de filmările clipului m-a sunat regizorul și mi-a zis: „Ai două ore la dispoziție în care să înveți să respiri cu tub de oxigen sub apă și să stai fără mână la nas, să îți calmezi piticii de pe creier, că totul o să fie bine.” Și în alea două ore atât de tare m-am ambiționat, că am zis „nu există, ce, eu sunt mai proastă, copiii de trei ani stau sub apă și eu nu pot să stau?”.

Lidia Buble a mai vorbit și despre un incident care s-a întâmplat la filmările videoclipului.

„M-am ambiționat, am stat două zile la acel videoclip, prima parte am filmat-o undeva, într-o hală, în București. Și sub apă undeva lângă București, într-un bazin cu o apă specială, care cumva nu îți afecta ochii. Cert este că am filmat vreo opt ore, când s-au terminat filmările am ieșit din apă și am zis „eu am orbit, eu nu mai văd nimic.” Vedeam extrem de încețoșat, vreo două zile am crezut că mi-am pierdut vederea la filmările acelui clip. A fost cu peripeții, actorului principal din acel videoclip era să îi rup spatele, că a fost la un moment dat o scenă cu bâta de baseball, când trebuia să sparg acvariul. La prima încercare, când m-am învârtit odată, i-am dat peste spate, s-a auzit „aaaahhhh.” Au pârâit vertebrele de sus până jos, m-am răzbunat pentru toate. Dar n-a fost intenționat, glumesc acum, cu ghilimelele de rigoare.”

Invitată în emisiunea „Duet cu Alexandra”, Lidia Buble a recunoscut că Răzvan Simion a avut un rol important asupra carierei ei. 

„Omul de la care am învățat cele mai multe pe toate planurile a fost Răzvan. El m-a învățat și foarte multă muzică, pentru că știe multă muzică, deși este prezentator TV. M-a învățat foarte multă muzică și nu numai. Are gusturi rafinate.” 

În luna iunie 2020, Răzvan Simion a confirmat public despărțirea de Lidia Buble, după ce s-au vehiculat zvonuri privind o posibilă separare între cei doi. 

„Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Suntem în continuare o echipă și construim proiectul muzical”, declara prezentatorul TV la vremea respectivă.

Citește și:
Jorge, declarații picante despre căsnicia cu Ramona Prodea: „După 12 noaptea, după ce adorm copiii…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people