Ce au pățit Andreea Bănică și fiica ei la o instituție publică. Artista, revoltată pe autorități: „Săraca Sofia”

Andreea Bănică a povestit ce experiență a avut alături de fiica ei la o instituție publică.

Ce au pățit Andreea Bănică și fiica ei la o instituție publică. Artista, revoltată pe autorități: "Săraca Sofia"

Andreea Bănică și-a exprimat nemulțumirea pe platformele de socializare în urma experienței recente. Artista a fost nevoită să aștepte un timp considerabil pentru a-i ridica buletinul fiicei sale, Sofia, deoarece în acel moment era deschis doar un singur ghișeu.

Andreea Bănică, revoltată din cauza cozilor infernale

Artista a fost indignată de situația creată de autorități, deoarece cozile pentru ridicarea buletinului fiicei sale erau extrem de lungi. Sofia a împlinit 14 ani în urmă cu câteva luni și urma să își facă primul buletin, însă serviciul de la poliție era foarte solicitat, astfel încât Andreea Bănică a petrecut mai multe ore în așteptare alături de ceilalți cetățeni.

Andreea Bănică a însoțit-o pe fiica sa, Sofia, pentru a solicita buletinul de identitate. Potrivit declarațiilor cântăreței, adolescenta nu a putut obține anterior buletinul, deoarece părinții nu găsiseră certificatul lor de căsătorie după ce s-au mutat în noua lor locuință. Drept urmare, ele au trebuit să aștepte mai mult timp pentru a finaliza procesul.

sursa: Instagram

„Doamne, cum să stai la cozile astea imense pentru a intra în posesia buletinului? Ireal. Săraca Sofia nu a putut să își facă buletinul pentru că trebuia să facem mutația, iar mutația nu puteam să o facem pentru că nu am mai găsit certificatul de căsătorie și nici certificatul de naștere a lui Lucian după ce ne-am mutat. Viață!! Nu vreți să știți cât am așteptat ca să îi facem copilului buletinul, iar acum stăm la un singur ghișeu în tot Pantelimonul”, a scris Andreea Bănică pe rețelele de socializare.

Fiica artistei a împlinit 14 ani

Andreea Bănică este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi, care se bucură de un succes răsunător. Cu o carieră de ani de zile în muzică, vedeta are parte de o viață cum mulți doar visează, iar când vine vorba despre confortul familiei, cântăreața își dorește tot ce este mai bun.

Andreea Bănică și Lucian Mitrea formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul autohton. Pe lângă povestea de dragoste pe care o trăiesc de mai mulți ani, cei doi lucrează împreună în plan profesional, soțul artistei fiind și managerul ei. Sunt căsătoriți din 2008 și au doi copii, pe Sofia și pe Noah.

Sofia, fiica artistei, a împlinit în luna mai a acestui an 14 ani, iar cântăreața i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dezvăluind și câteva imagini inedite în care apare alături de fiica ei.

„Au trecut 14 ani frumoși! Dați vă rog la următoarea poză să vedeți și voi diferența
Da, ai crescut frumos înconjurată de iubire! Îmi doresc doar să fii sănătoasă, că în rest ai calități multe care te vor ajuta în viață.
Noi vom fi tot timpul lângă tine, așa să știi
La mulți ani suflete, Sofa mea iubită!”, a scris Andreea Bănică pe social media.

Tânăra adolescentă este o adevărată domnișoară, care învață de la o vârstă fragedă ce înseamnă independența. Sofia merge singură la școală, iar de curând a învățat de la părinți cum să își cheltuiască banii.

Citește și:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, declarații oneste despre participarea la America Express: „Sinceri să fim, deocamdată nu ne-am întoarce pentru nimic'

FOTO: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people