Ce ar fi determinat-o, de fapt, pe Jennifer Lopez să divorțeze de Ben Affleck: „Oricât de mult s-ar fi străduit…”

Comportamentul instabil al lui Ben Affleck ar fi fost principalul motiv pentru care Jennifer Lopez a decis să încheie căsnicia lor.

Ce ar fi determinat-o, de fapt, pe Jennifer Lopez să divorțeze de Ben Affleck: "Oricât de mult s-ar fi străduit..."

O sursă apropiată fostului cuplu Jennifer Lopez și Ben Affleck a declarat pentru publicația People că „schimbările uriașe de dispoziție” ale actorului din Argo ar fi fost motivul principal pentru care cântăreața a decis să încheie căsnicia.

„Puteai vedea comportamentul instabil, schimbările uriașe de dispoziție,” a spus sursa pentru People, menționând că temperamentul lui fluctua uneori de la „o stare extrem de fericită și caldă la un comportamentul întunecat”.

„Adevărul este că a existat multă dragoste, dar din păcate, ceea ce a devenit evident au fost schimbările de dispoziție imprevizibile ale lui Ben, pe care nu le putea ascunde de presă, oricât de mult s-ar fi străduit”, a continuat sursa.

„Încercau să rezolve problema, dar atunci când schimbările de dispoziție și oscilațiile mari între momentele de euforie și cele de depresie creează o toxicitate răspândită, nimeni nu te poate ajuta — trebuie să te ajuți singur,” a spus persoana apropiată, care a adăugat și că cei doi actori chiar s-au iubit.
„Nu aș putea spune că nu a existat dragoste — bineînțeles că a existat. Lumea îi susținea, dar cine a spus el că era și cine s-a dovedit a fi erau două persoane diferite.”

De asemenea, o altă persoană apropiată celor doi actori a declarat pentru publicația People că Affleck a fost foarte implicat în documentarul soției sale, „The Greatest Love Story Never Told,” deși din imaginile prezentate reiese că nu ar fi fost deloc confortabil cu acest proiect.

„El a fost cel care a avut controlul, în mare parte. [Affleck] a fost de acord cu proiectul și a împins-o pe [Lopez] să facă filmul și albumul și apoi a insistat asupra documentarului, unde părea că era ezitant și aproape surprins de acesta. Dar aceasta a fost o narațiune falsă.”

Surse apropiate fostului cuplu au declarat pentru Page Six că documentarul a fost ideea companiei lui Affleck, Artists Equity, și că echipa lui Lopez nu a vrut inițial să participe, deoarece era ocupată cu albumul „This Is Me… Now.”

„Lui Ben îi plăceau atât filmul, cât și albumul, dar când te uiți la documentar, pare că este surprins de proiect și că nu voia să facă asta. Se prefăcea că este un tip obișnuit și, între timp, era motorul din spatele lui,” a spus sursa, adăugând că Affleck „a preluat controlul de la regizor pentru ca povestea pe care o dorea el să fie difuzată.”

O persoană apropiată vedetei din „This Is Me… Now” a declarat pentru Page Six la începutul lunii august că se simte jenată de eșecul căsniciei lor, deoarece era convinsă că ea și Affleck vor reuși, în sfârșit, să facă dragostea lor să funcționeze.

„Este furioasă”, a spus sursa. „El a umilit-o. El a fost cel care a inițiat împăcarea. A umilit-o pentru că ea a făcut mare caz că el este iubirea vieții ei.”

De asemenea, Lopez a încercat cu disperare să salveze căsnicia lor, în timp ce Affleck nu s-a arătat deloc interesat de ea.

„El nu a arătat niciun angajament și niciun interes în a face căsnicia lor să funcționeze. A ajuns în punctul în care ea trebuie să aibă grijă de ea”, a confirmat o sursă pentru Page Six.

Jennifer Lopez a depus cererea de divorț marți, pe 20 august — data care a coincis și cu cea de-a doua aniversare a nunții cu Ben Affleck. Potrivit DailyMail.com, Lopez, în vârstă de 55 de ani, a cerut în documentele oficiale să renunțe la numele de familie al actorului și să revină la numele ei inițial, Jennifer Lynn Lopez.

Mai multe surse apropiate fostului cuplu au dezvăluit că cei doi nu au semnat un acord prenupțial înainte de a se căsători în iulie 2022. În absența unui astfel de document, câștigurile individuale din ultimii doi ani vor fi considerate proprietate comună.

Citește și:
Cameron Diaz și Benji Madden, apariție rară alături de cei doi copii ai lor. Cum au fost surprinși de paparazzi

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people