Ce afacere are Carmen Iohannis, pe lângă meseria de profesoară. Câștigurile pe care le-a avut în 2022

Carmen Iohannis obține venituri și dintr-o afacere separată, dincolo de meseria de profesor.

Ce afacere are Carmen Iohannis, pe lângă meseria de profesoară. Câștigurile pe care le-a avut în 2022

Informațiile despre viața privată și financiară a lui Carmen Iohannis sunt adesea păstrate în privat, iar detalii specifice pot fi greu de obținut. Carmen Iohannis a fost cunoscută pentru meseria de profesor la un liceu din Sibiu, dar detaliile despre alte surse de venit sau afaceri personale pot să nu fie la fel de cunoscute sau publice.

Din ce mai obține Carmen Iohannis venituri

Carmen Iohannis a fost întotdeauna o persoană discretă, evitând să-și expună excesiv viața privată. Cu toate acestea, câteva detalii au devenit cunoscute. Printre acestea se numără veniturile sale, care nu sunt deloc de neglijat. Potrivit declarației sale de avere, făcută publică la sfârșitul lunii mai pe site-ul Administrației Prezidențiale, Carmen Iohannis, în vârstă de 62 de ani, a obținut în 2022 mai multe venituri din închirierea proprietăților decât din salariu.

Potrivit Playtech.ro, soția lui Klaus Iohannis își desfășoară activitatea ca profesoară de limba engleză la Colegiul Național Gheorghe Lazăr din Sibiu. Din această poziție, în cursul anului trecut, a câștigat 41.283 de lei, adică un venit lunar de 3.440 de lei. Cu toate acestea, veniturile sale din închirierea proprietăților au fost mai substanțiale, indicând o performanță notabilă în acest domeniu. Mai exact, soția lui Klaus Iohannis a obținut în 2022 un total de 44.389 de lei din chirii, adică 3.700 de lei lunar.

Prima Doamnă a României, prezentă în prima zi de școală

Carmen Iohannis a fost prezentă pe 11 septembrie la festivitatea de deschidere a noului an școlar. Prima Doamnă a României le-a fost alături, în calitate de dirigintă, elevilor de la clasa a X-a de la Colegiul Naţional „Gheorghe Lazăr' din Sibiu.  Și de această dată, Carmen Iohannis a surprins cu alegerea vestimentară pe care a făcut-o. Prima Doamnă a României a fost îmbrăcată într-o rochie turcoaz, care avea mâneci scurte și care îi marca talia.

„Succes elevilor, profesorilor și parinților în Noul An Școlar! Zbor înalt spre visuri împlinite!”, a scris Carmen Iohannis pe Facebook, alături de câteva imagini de la festivitatea de deschidere a noului an școlar. 

Rochia pe care a purtat-o Carmen Iohannis în prima zi de școală poartă semnătura creatoarei Eli Lăslean, cea care se află în spatele mai multor ținute cu care a fost văzută în public Prima Doamnă a României.

„Un nou an școlar, un nou început, o nouă bucurie… Am primit cu emoție aceste fotografii și m-am simțit onorată din nou, ca de fiecare dată când văd ținutele create de noi purtate cu eleganță de Prima Doamnă a țării Carmen Iohannis”, a transmis Eli Lăslean pe Facebook.

De asemenea, Eli Lăslean a dezvăluit că nu este tocmai o surpriză faptul că Prima Doamnă a României a îmbrăcat o rochie în această nuanță.

„Este o culoare care invită la optimism, la seninătate, la bucuria de a trăi. Este un aqua vivace, calm și puternic, în același timp. Este un brocard, cu elastan, care se așează frumos pe siluetă. Nu este pentru prima oară când Prima Doamnă alege să poarte nuanțe de albastru, de la bleu ciel, până la albastru intens, royal, dacă mă gândesc la ținutele pe care i le-am creat cu ocazia vizitei Papei, la ținutele purtate a Zilele Europei, la vizita în Statele Unite și întâlnirea cu președintele Trump. Mie, personal, mi-au plăcut toate ținutele pe care i le-am făcut, dar, dacă mă întrebați, este cea pe care a purtat-o la întâmpinarea Papei Francisc”, a spus Eli Lăslean pentru WOWbiz.ro.

Citește și:
Cabral, declarații amuzante despre cei doi copii mai mici ai lui: „Mai am să le dansez la bară și să le cânt la harpă, că tot degeaba…'

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people