Ce a stabilit Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, după ce actorul a început o relație cu Oana Moșneagu: „Au fost discuții”

Cristina Ciobănașu a dezvăluit ce discuție a purtat cu Vlad Gherman, după ce actorul a început relația cu Oana Moșneagu.

Ce a stabilit Vlad Gherman cu Cristina Ciobănașu, după ce actorul a început o relație cu Oana Moșneagu: „Au fost discuții”

Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman au format unul dintre cele mai adorate cupluri din lumea showbiz-ului. Cei doi au împărtășit o poveste de iubire emoționantă timp de 9 ani, iar separarea lor a șocat pe toată lumea, la acel moment. Cu toate acestea, nu a trecut mult timp până când cei doi actori și-au refăcut viața. Vlad s-a implicat într-o nouă relație cu Oana Moșneagu, în timp ce Cristina a devenit partenera lui Alex Mureșan.

Cristina și Vlad continuă să colaboreze la emisiunea Happy Cafe, transmisă pe Happy Channel. După despărțire, au reușit să mențină o relație de prietenie solidă și se înțeleg extrem de bine. Ba chiar mai mult, Cristina Ciobănașu a mărturisit pentru Playtech Știri că au conversații telefonice frecvente, iar partenerii lor respectivi au acceptat relația lor și nu există motive de gelozie.

Ce au discutat Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu au fost într-o relație de lungă durată înainte de a se separa, iar din decembrie 2022 s-au implicat împreună într-un nou proiect televizat. Ei sunt gazdele emisiunii Happy Cafe, alături de Andreea Ibacka. Deși mulți s-au întrebat cum au reușit să păstreze o relație bună după despărțire, Cristina a declarat că se cunosc de foarte mult timp și nu și-au dorit să piardă ceea ce au dobândit în 9 ani de relație.

„E foarte bine. Este omul care mă cunoaște de când aveam 15 ani, este omul cu care am crescut, cu care am evoluat și avem foarte multe amintiri împreună. Desigur, a fost mai dificilă perioadă de după despărțire, dar am reușit să funcționăm, să rămânem prieteni. Nu am dorit să pierdem ceea ce am câștigat în 9 ani de relație. Am zis că nu putem fi prieteni la cataramă, este greu și ciudat, momentan este o relație de colegialitate, mă mai sună din când în când, mă întreabă ce mai fac, dacă sunt bine, așa mi se pare frumos”, a declarat Cristina pentru Playtech Știri.

După ce s-a despărțit de Cristina, Vlad Gherman a început la ceva timp o relație alături de Oana, colega sa de la filmări. La începutul relației lor, se pare că Oana era îngrijorată în privința reacției Cristinei, când aceasta va afla că ea și Vlad sunt un cuplu. Astfel, actorul i-a cerut fostei sale partenere să aibă o discuție cu noua sa iubită.

„La început au fost semne de întrebare, au fost discuții. Oana a avut emoții când ei s-au combinat, pentru că nu știa cum o să reacționez eu, daca o să fiu ok, pentru că eram la același loc de muncă. Inițial, mi-a spus Vlad despre ei, i-am zis că mă bucur, apoi mi-a spus că Oana are niste emoții și mi-a spus să vorbesc eu cu ea. Am luat-o deoparte și i-am spus să se liniștească, că nu mai suntem împreună. Noi am încheiat lucrurile foarte frumos și ambii ne-am dorit să avem o relație bună, să rămânem o amintire frumoasă și să știm că ne putem baza unul pe altul.”, a mai spus actrița.

Citește și:
Pe cine au ales Theo Rose și Anghel Damian să fie nașa băiețelului lor

FOTO: Arhivă ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people