Ce a spus Gina Matache despre fiica ei, Oana, și iubitul acesteia după ce i-a văzut la emisiunea Power Couple de la Antena 1: „Puteau să facă mult…”

Oana Matache și Radu Siffredi au intrat în competiția Power Couple România – La bine și la greu din postura celui mai tânăr cuplu din reality show.

Power Couple România – La bine și la greu, show-ul care redefinește relația de cuplu, a avut premiera la Antena 1 pe 5 februarie, emisiunea fiind difuzată luni, marți și miercuri, de la 20:30. Competiția prezentată de Dani Oțil a aliniat la start 9 cupluri de vedete pregătite să treacă prin situații limită și probe spectaculoase pentru a obține titlul de primul Power Couple din România, dar și premiul cel mare, care poate ajunge până la 50.000 de euro.

„Power Couple” a reprezentat o provocare extrem de dificilă și solicitantă pentru fiecare cuplu implicat, iar cei mai competitivi au reușit să ajungă în etapa finală. Cu toate că sunt împreună de numai un an, Radu Siffredi și Oana Matache au trecut cu succes de toate probele și au demonstrat că se cunosc foarte bine. De asemenea, au fost un sprijin constant unul pentru celălalt, ceea ce le-a adus numeroase recompense și îmbunătățiri semnificative în relația lor.

Finala „Power Couple” a fost foarte intensă, iar Anamaria Ionescu și soțul ei au fost primii care au decis să se retragă. Apoi, a urmat o confruntare acerbă și epuizantă din toate punctele de vedere între Daiana Anghel și soțul ei și Radu Siffredi și partenera lui, Oana Matache, emisiunea fiind câștigată de Daiana Anghel și soțul ei.

Ce spune Gina Matache despre fiica ei, Oana, și iubitul acesteia

Relația dintre Oana Matache și Radu Siffredi a fost încă de la început destul de controversată, chiar mama Oanei, Gina Matache, fiind printre persoanele care au criticat-o dur pe creatoarea de conținut pentru decizia de a divorța și de a începe o nouă relație.

Gina Matache a fost întrebată în cadrul unui interviu ce părere are despre emisiunea Power Couple la care a participat fiica ei, însă declarațiile acesteia au fost surprinzătoare.

„Nu știu ce să zic, nu pot să zic nici că am avut emoții. La cum le știu eu pe ele mai căprițe așa, era imposibil să nu reușească. Eu le țineam pumnii, dar eram obișnuită cu ele, eu le știu. Mi-a plăcut ce am văzut, dar mie mi se părea că puteau să facă mult mai multe, la cum le știu eu. Dar una peste alta a fost ok. „, a declarat Gina Matache, pentru WOWbiz.

Oana Matache și Radu Siffredi, detalii inedite despre relația lor

Oana Matache și Radu Siffredi formează un cuplu de un an și în cadrul emisiunii de la Antena 1 s-a putut observa, nu o dată, că se înțeleg de minune.

„Vrem să arătăm că putem fi un Power Couple deși nu suntem de mult timp împreună. În același timp, este un privilegiu să-ți descoperi relația în felul acesta, mai ales atunci când ești la început”, a declarat Radu, căruia i-a și aparținut ideea de a participa în cea mai așteptată și incitantă întrecere a cuplurilor.

De cealaltă parte, Oana mărturisește că a fost mai rezervată în fața acestei perspective, dar că a acceptat, în cele din urmă, să intre în concurs datorită lui Radu, partenerul său de viață despre care spune că o ajută mult să iasă din zona de confort și o încurajează să-și atingă potențialul, pe plan personal, dar și artistic.

„Ne-am cunoscut la o filmare a unui prieten, pe acoperișul unei clădiri din centrul Bucureștiului. Trebuia să filmăm un clip pentru o piesă făcută de ziua unui prieten comun. La acel moment, Radu nu știa că exist, eu nu știam că există. Lumile noastre nu se întâlniseră niciodată. Ne-am intersectat atunci privirile și apoi nu s-a întâmplat nimic, timp de vreo două luni”, a povestit Oana, invitată alături de iubitul ei la Neatza cu Răzvan și Dani.

„Apoi, la un moment dat, i-am scris eu pe social media. La început îmi răspundea la două zile, până când a înțeles ce se întâmplă”, a completat Radu.

„Unul dintre primele noastre date-uri a fost la crematoriul de căței, la cimitirul de animale. Am fost să-mi ridic cățelul de la crematoriul de căței și a fost super romantic”, a povestit Oana Matache.

„Mi s-a părut foarte sexy. A fost inițiativa ei. Acolo m-am îndrăgostit. Am stat în mașină cu câinele în mașină în cutie, am văzut apusul, a fost foarte drăguț”, a mai spus Radu Siffredi.

Citește și:
Dezvăluirea făcută de Alex Militaru, soțul lui Carmen Grebenișan, la câteva săptămâni de la anunțul divorțului: „Cea mai mare schimbare…’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people