Ce a spus Delia despre participarea ei la America Express: „Vreau să merg”

Delia a dezvăluit că ar vrea să participe la show-ul America Express.

Ce a spus Delia despre participarea ei la America Express: "Vreau să merg"

Delia a făcut declarații inedite despre o posibilă participe la „America Express”, o competiție plină de provocări, în care concurenții trebuie să depășească dificultăți și limite la care nu s-ar aștepta. 

În timpul unei pauze dintr-o ediție specială de la „iUmor”, Delia și Andreea Bălan, care a fost invitată în show-ul de la Antena 1, au vorbit despre „America Express” și aventurile trăite acolo. Andreea Bălan a făcut echipă în competiție cu prietena și colega ei de scenă, Andreea Antonescu. 

Cu ocazia asta, Delia a dezvăluit că ar dori și ea să participe la „America Express” și a spus și care este condiția pentru care ar accepta această provocare:

„Vreau să merg, dar e foarte important cu cine mergi. Eu vreau să merg doar cu Răzvan, doar cu el, pentru că numai în el am încredere. Dar nu poate să se rupă de telefon, tabletă și mailuri. Nu merg decât dacă merg cu el, altfel nu”, a declarat Delia. 

Acum ceva timp, Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu, au fost invitați în podcast-ul „La Mijloc.” Cu acea ocazie, artista a vorbit despre emisiunea „Asia Express”, mărturisind la acea vreme faptul că a fost de-a dreptul oripilată de unele scene din emisiune:

„Am văzut niște oribilități ultima dată de nu-mi venea să mă mai uit! Se frecau mamă-fiică, soț, frate cu soră, cu buretele pe spate, dezbrăcați până la brâu! Era ceva ciudat rău… un cringe absolut, de nu există! Aș intra în pământ de rușine cu cadrele alea!”, a povestit Delia. 

În continuare, Delia a detaliat care sunt provocările și dificultățile pe care le-ar putea întâmpina în Asia Express și pe care nu le-ar depăși.

„Eu nu vreau să mă dezbrac! Nu-mi place să mă despoi pe acolo! Și, oricum, nu aș merge decât cu Răzvan, cu nimeni altcineva și el nu vrea! Cu gândacii nu am o problemă că eu mănânc gândaci, viermișori. În schimb, mi-ar fi foarte frică în Africa de câini. Am o frică mare de câini, după ce m-au mușcat doi! Unul lup, atunci când eram mică, am fost la o prietenă și m-a mușcat de mână direct! Apoi un câine în Berceni. Am vrut să fac pe viteaza, că trec pe lângă el fără frică, și m-a luat de gleznă! Am făcut injecții în burtă atunci!”, a mai spus Delia.

Citește și:
Cum au reacționat Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru la America Express, când li s-a sugerat să se căsătorească

Foto: Facebook Delia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people