Ce a recunoscut Adela Popescu despre întoarcerea în televiziune: „Îți explic foarte clar și foarte sincer…”

Adela Popescu a făcut dezvăluiri despre viața ei profesională.

Ce a recunoscut Adela Popescu despre întoarcerea în televiziune: "Îți explic foarte clar și foarte sincer..."

Adela Popescu este una dintre cele mai apreciate vedete din showbiz-ul românesc. Ea a fost ani la rând gazda emisiunii „Vorbește Lumea” de la PRO TV, iar după terminarea show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, pe care l-a prezentat alături de Cabral Ibacka, a luat decizia de a face o pauză de la televiziune. Ea l-a înlocuit și pe Cătălin Măruță, pentru o scurtă perioadă de timp, pe durata cât acesta a avut unele probleme de sănătate și a fost internat.

Până la revenirea în televiziune Adela Popescu joacă un rol principal în filmul „Retreat Vama Veche”, regizat de Petre Năstase, având oportunitatea să apară pe ecran cu două dintre cele mai apropiate prietene ale sale, Ada Condeescu și Laura Cosoi. Soțul ei, Radu Vâlcan, este de asemenea prezent în distribuție, fiind împreună de 14 ani, după ce s-au întâlnit pe setul de filmare al serialului „Iubire și onoare.”

Adela Popescu a avut o apariție într-un alt show de la PRO TV, de această dată în calitate de invitată. Ea a filmat pentru emisiunea „Săriți de pe fix”, prezentată de Cabral Ibacka, care a fost difuzată recent.

Fanii ei sunt însă curioși să afle când anume se va întoarce pe micile ecrane și unde o vor putea vedea, nu doar în calitate de invitată. Iar vedeta a făcut acum câteva declarații pe marginea acestui subiect.

„Îți explic foarte clar și foarte sincer cum stau lucrurile. Mie îmi place foarte mult să stau și știu de ce vreau să stau, că m-am întrebat. Eu nu sunt o tipă leneșă, sunt o tipă care toată viața am muncit, sunt o tipă cu ambiții în principiu. Totuși, de ce îmi place atât de mult să stau acum? Pentru că eu muncesc de mică foarte mult. Adică nu doar că m-am angajat, eu am muncit enorm și în anii în care prietenii mei – care acum lucrează pe brânci s-au distrat – s-au simțit bine, și-au făcut programul, eu munceam cu super responsabilități. Și cred că trebuie să trăiesc perioada asta, care desigur că nu va mai fi lungă, adică deja am început niște discuții pentru revenire, dar am avut nevoie de asta pentru mine”, a declarat Adela Popescu în interviul acordat Playtech Știri.

Adela Popescu a ținut să-și asigure fanii că anul viitor o vor vedea cu siguranță pe micile ecrane, ea ducând deja discuții cu privire la un format care să i se potrivească.

„Anul următor sigur, asta spun că sunt niște discuții acum, vedem, trebuie să aleg. Mi se și pare drăguț că știu ce mi se potrivește, adică deja simt ce aș putea să fac bine și ce aș putea să nu fac bine. Au fost și niște proiecte pe care le-am refuzat pentru că mi-am dat seama că nu sunt pentru mine, ceea ce în trecut nu aș fi făcut. Adică eu în trecut eram genul care spune da și vezi tu pe parcurs ce se întâmplă. Acum sunt un pic mai selectivă, dar asta și pentru că realmente acasă noi avem foarte multe responsabilități, adică nu poți să te mai arunci acum”, a mai spus ea.

Citește și:
Motivul pentru care Lucian Viziru nu mai apare în noul sezon al serialului „Clanul': „Eu n-am sunat să îi întreb…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people