Ce a recunoscut abia acum Gabriela Prisăcariu despre relația cu părinții soțului ei, Dani Oțil: „Mi-am dorit să aibă o impresie bună”

Gabriela Prisăcariu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții soțului ei.

Ce a recunoscut abia acum Gabriela Prisăcariu despre relația cu părinții soțului ei, Dani Oțil: "Mi-am dorit să aibă o impresie bună"

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează unul dintre cele mai apreciate și îndrăgite cupluri din lumea showbizului autohton. De mai bine de cinci ani, cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar de-a lungul timpului au reușit să-și consolideze cariere de succes și să întemeieze o familie minunată.

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții micuțului Tiago și s-au căsătorit religios duminică, 30 iulie, la Mănăstirea Cașin din Capitală. După slujbă, a urmat o petrecere fabuloasă într-un local situat pe malul lacului Buftea. Au fost prezenți mai bine de 100 de invitați la eveniment. Prezentatorul TV și soția lui au ales ca nașii lor să fie Roxana Ionescu și partenerul acesteia, Tinu Vidaicu.

Într-un interviu acordat recent, Gabriela Prisăcariu a vorbit deschis despre relația pe care o are cu părinții soțului ei, Dani Oțil și cum a decurs prima întâlnire cu aceștia.

„Am avut emoții bineînțeles, pentru că mi-am dorit să aibă o impresie bună, mai ales că sunt cu mult mai tânără și mi-am dorit să fie un confort la cină. Sunt niște părinți absolut buni, adorabili și ne-am înțeles foarte bine. Adică nu a fost niciun moment stânjenitor”, a povestit modelul pentru Playtech.ro.

Gabriela Prisăcariu se declară o femeie fericită și împlinită și are numai cuvinte de laudă la adresa soțului ei.

„Calitatea: este un tată absolut minunat. Nu puteam să fac o alegere mai bună în viața asta. Iar defecte nu are”, a mai spus ea pentru sursa citată.

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Ce a spus mama Gabrielei Prisăcariu când a aflat de relația cu Dani Oțil

Se pare că Gabriela Prisăcariu nu a prea luat în considerare opinia mamei sale cu privire la întâlnirile ei cu vedeta de la Antena 1, pe vremea când aceștia se aflau la început. Chiar soția prezentatorului TV a menționat într-un interviu acordat pentru CANCAN.RO că inițial mama sa nu a fost de acord cu relația dintre ea și Dani Oțil. Cu toate acestea, lucrurile s-au schimbat, iar acum îl îndrăgește enorm.

CANCAN.RO: „Dar la nuntă cum a fost? Mama ta a fost emoționată? A plâns?”

Gabriela Prisăcariu: Mama mea nu a fost inițial de acord când i-am zis că mă văd cu Dani Oțil. Acum este mai întâi Dani și pe urmă eu.”

CANCAN.RO: „Așa se întâmplă tot timpul. Cumva, părinții ajung să îndrăgească mai mult cealaltă parte. Așa e și la Dani? Familia lui întreabă mai întâi de tine?”

Gabriela Prisăcariu: „Sper!”

În ceea ce privește nunta, Gabriela Prisăcariu s-a declarat mai mult decât fericită. Deși inițial nu se gândea la căsătorie, partenera lui Dani Oțil a avut parte de o ceremonie peste limitele pe care și le imagina, iar nunta a fost una spectaculoasă.

„Nu, a fost nunta mai mult decât cea visată. Nu mi-am imaginat niciodată cum o să fie nunta mea pentru că nu voiam să mă mărit și atunci a fost mai mult decât am visat eu, iar părinții lui Dani sunt niște oameni absolut minuna”, a precizat modelul.

Ce spune mama lui Dani Oțil despre nunta celor doi

După ce a avut loc ceremonia religioasă, mama lui Dani Oțil a făcut o serie de declarații despre eveniment. A mărturisit că prezentatorul TV este o persoană discretă, așa că multe detalii legate de nuntă nu au fost știute nici măcar de aceasta.

„Nu ne-a spus nimic, el mereu e secretos. Nu știm nici cine va cânta. Cică o să fie surpriză. Când au făcut cununia civilă, m-am și supărat. Le-am zis atunci că trebuia să facă și nunta. Și uite că au făcut-o”, a spus mama lui Dani Oțil pentru cancan.ro.

Citește și:
De ce Theo Rose nu îi dezvăluie chipul băiețelului ei: „Nu suntem absurzi”

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people