Ce a răspuns Cosmina Păsărin când a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă: „Nu a fost momentul potrivit niciodată”

Deși este discretă, Cosmina Păsărin a surprins cu declarațiile ei despre viața personală.

Ce a răspuns Cosmina Păsărin când a fost întrebată dacă își dorește să devină mamă: "Nu a fost momentul potrivit niciodată"

Cosmina Păsărin este una dintre cele mai discrete vedete din showbiz-ul românesc și publicul știe deja că viața personală a preferat să o păstreze cât mai departe de ochii curioșilor. 

Într-un interviu pentru unica.ro, Cosmina Păsărin a făcut confesiuni despre viața ei personală. Vedeta a punctat că nu își dorește să vorbească despre relație, dar a precizat că este liniștită și se bucură de tot ceea ce o înconjoară. 

„Sunt bine, am o viață liniștită, de care încerc să mă bucur tot timpul, intens, prieteni în jur tot timpul, încerc să petrec timp cu familia mea, am o viață personală liniștită și chiar vreau să o și mențin așa, pentru că așa mi se pare cel mai potrivit. Nu vreau să vorbesc despre relație pentru că nu vreau să las loc la tot felul de întrebari al căror sens nu îl văd. E mai bine așa, mai simplu.”

Cosmina Păsărin este o vedetă asumată și niciodată nu a ținut cont de criticile sau comentariile negative pe care le privește. Întrebată dacă își dorește să devină mamă, a răspuns că niciodată nu s-a văzut în această ipostază și că și-a îndreptat atenția către altceva. 

„În trecut îți pot spune că nu m-am văzut în această postură, din păcate sau din fericire, nu știu, nu îmi dau seama, e clar că, probabil, nu a fost momentul potrivit niciodată. În prezent, nu. Prezentul e prezent. În viitor nu prea mă gândesc la lucruri din acestea, nu știu, gata: vreau să fac în 3 ani un copil, în 5 ani vreau să… Prefer să merg din aproape în aproape, nu am astfel de planuri. Dar știu clar că în trecut nu m-am văzut în ipostaza aceasta, ori nu am fost pregătită, cred că, nu știu, nu am avut nici persoanele potrivite lângă mine, am fost concentrată pe alte lucruri, nu s-a pus această problemă”, a completat Cosmina Păsărin pentru sursa citată anterior. 

Cosmina Păsărin a mărturisit într-un interviu acordat revistei VIVA! că fericirea nu o asociază cu prezența unui bărbat în viața ei. Vedeta a explicat care a fost procesul pe care l-a parcurs până să fie convinsă de acest lucru. 

„Am încetat de multă vreme să mai asociez fericirea sau împlinirea sufletească cu prezența unui bărbat și cred că aceasta este o abordare sănătoasă. Nu vreau să se înțeleagă că eu nu mai cred în relații și în puterea lor sau că urăsc bărbații. (…) Cred în relații și iubire mai mult ca oricând și cred la fel de mult și în puterea masculină. Bărbații au curaj, au energie, au o forță care pe mine mă va atrage mereu și pot fi niște prieteni și niște parteneri minunați.”

În continuare, Cosmina Păsărin a întărit ideea că o persoană poate fi fericită și dacă este singură și nu e implicată într-o relație și că, de fapt, fericirea depinde de noi, și nu cei din jurul nostru. 

„Deși cred în energia masculină și în cea a dragostei, cred la fel de mult și în împlinirea sufletească ce nu depinde de prezența unui bărbat. Da, poți fi fericită și singură. Știu că ideal ar fi ca noi, oamenii, să ne întâlnim și să fim fericiți și împreună, dar dacă asta nu se întâmplă, trebuie să avem și resurse proprii cu care să ne facem viața mai frumoasă și să nu depindem atât de mult de ce se întâmplă în viața noastră amoroasă. Fericirea este în noi! Nu trebuie să depindă de alte persoane sau de lucruri materiale.”

Citește și:
Ce decizie profesională surprinzătoare a luat Octavia Geamănu, după plecarea de la Antena 1

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people