Ce a pățit Laura Cosoi în vacanță cu autorulota: „Am crezut că m-a lovit trenul”

Laura Cosoi a avut parte de o întâmplare neplăcută în vacanța pe care o petrece împreună cu familia ei.

Ce a pățit Laura Cosoi în vacanță cu autorulota: "Am crezut că m-a lovit trenul"

Laura Cosoi se află într-o vacanță împreună cu familia ei. De această dată, actrița și soțul ei, Cosmin Curticăpean, au ales să plece alături de cele trei fiice ale lor, Rita, Vera și Lara, cu autorulota. Pe parcursul traseului, au ajuns prin mai multe locuri, cum ar fi pe Transfăgărășan și în satul Rimetea. 

Laura Cosoi le-a împărtășit fanilor ei câteva dintre experiențele de care a avut parte în vacanță. Actrița a trecut, însă, și printr-un incident într-o zi. Vedeta s-a accidentat, după ce s-a dat jos din patul fetelor și a alunecat. 

„Prima noapte în autorulotă a fost ceva ce practic nu se potrivește cu imaginile instagramabile 🤪. Hrănește copiii, curăță după ei, spală-i, vezi că iar sunt cu picioarele în iarbă udă, biscuiți peste tot, scutece, ai grijă să nu stea lângă foc, să nu alunece de pe pietre și să cadă pe undeva, îmbracă-i cu haine groase pe care în secunda doi le găsești în autorulotă, ei zburdând în tricouri prin bezna nopții. Și, în sfârșit, se face 23.00 și sperăm că le va lua somnul repede. Și chiar așa a fost. Când să mă dau jos din pat, am alunecat și m-am proptit cu fața în scara de la patul lor. Am crezut că m-a lovit trenul, cum se spune. Nici acum nu îmi simt partea stângă a feței…”

Incidentul nu a fost grav, iar după Laura Cosoi și-a putut relua activitățile în vacanță. 

„În fine, și, ca să nu treacă seara chiar așa, fără să avem și un moment al nostru de liniște, ne-am hotărât să ieșim la un ceai, lângă foc. Ne-a venit și super ideea să stingem lumina ca să vedem stelele mai bine! Și cum stăteam noi de 3 minute în liniștea absolută în care în sfârșit îmi auzeam gândurile, cu gândul la urșii pe care i-am întâlnit în libertate pe marginea drumului, din spatele autorulotei iese un cioban care m-a speriat atât de tare că-mi simțeam inima în gât. În fine, a stat vreo 30 de minute să pălăvrăgească cu noi, în scopul precis de a ne vinde o oaie, că vorba ceea „nimeni nu le numără domne’ aici, în munți”. După ce i-am explicat în nu știu câte feluri că nu ne interesează, că nu mâncăm carne și nu știu câte și mai câte motive, ne-a propus să o luăm vie, ca să se joace copiii cu ea…”, a povestit Laura Cosoi pe Instagram. 

Fanii Laurei Cosoi se întreabă cum reușesc vedeta și soțul ei, Cosmin Curticăpean, să se descurce în vacanțe alături de cele trei fete ale alor. Cei doi au călătorit împreună cu Rita, Vera și Lara printr-o mulțime de locuri, inclusiv în Bali. Acum ceva timp, actrița a povestit pe Instagram cum sunt vacanțele cu familia în această formulă. 

„Călătoriile cu copiii nu sunt despre relaxare la soare (mai mult de 10 minute și uneori nici atât), despre mâncatul la masă în liniște și pace, program pe care să-l ai cum l-ai stabilit (în mare parte), ci mai ales despre disponibilitate, acceptare, descoperire, răbdare, înțelegere, empatie, compasiune, iubire. Cred că lângă copiii noștri chiar devenim variantele noastre cele mai bune. Bineînțeles, asta după ce ne tăvălim de câteva ori prin foc și simțim că renaștem ca pasărea Phoenix ori de câte ori ne înghițim cuvintele și „apucăturile” care ne vin de nu știu unde. Dar și dacă reușim este ca și cum nu am căzut dintr-un rollercoster nebun, care merge cu viteza luminii, fără centură și în care am stat mai mult cu capul în jos. Deci, una peste alta, viața cu copii e chiar frumoasă”, a transmis Laura Cosoi pe Instagram.

Citește și:
O mamă foarte fericită! Ce a anunțat Andreea Antonescu despre fiica ei cea mare, Sienna: „Nimic nu e mai frumos de atât'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people