Ce a pățit Gabriela Prisăcariu în perioada în care Dani Oțil era la filmările show-ului Power Couple România: „A fost greu”

Dani Oțil prezintă show-ul Power Couple România de la Antena 1.

Ce a pățit Gabriela Prisăcariu în perioada în care Dani Oțil era la filmările show-ului Power Couple România: "A fost greu"

Dani Oțil este prezentatorul reality show-ului Power Couple România – La bine și la greu, difuzat de Antena 1. În cadrul competiției, nouă cupluri celebre sunt puse la încercare pentru a câștiga un premiu de până la 50.000 de euro. 

Power Couple România – La bine și la greu, cea mai incitantă competiție a cuplurilor, prezentată de Dani Oțil, aduce la Antena 1 experiența unică trăită de nouă perechi de vedete față-n față cu cele mai inedite încercări. Fie că e vorba despre cupluri care au în spate căsnicii îndelungate sau concurenți care au devenit parteneri de viață mai recent, cu toții vor fi gata să demonstreze că au atuurile necesare pentru a câștiga titlul de primul Power Couple din România.  

Oana Matache și iubitul ei, Radu Siffredi, Tudor Ionescu, solistul Fly Project, și soția lui, Ana, Chef Roxana Blenche și soțul ei, Cătălin, Daiana Anghel, consultant beauty, și soțul ei, Chef Sorin Gonțea, Emi (Noaptea Târziu) și soția lui, Mădălina, soții Gabriela și Cristi Iacob, Lino Golden și logodnica lui, Delia, CRBL și soția lui, Elena, soții Eliza și Cosmin Natanticu sunt cele 9 perechi care au acceptat provocarea Power Couple România.

Dani Oțil a acceptat cu brațele deschise propunerea de a fi prezentatorul show-ului Power Couple România. Filmată în Malta, producția de anvergură a Antenei 1, realizată după un format internațional de succes, este un concurs de tip reality show, care dezvăluie cum funcționează relațiile perechilor de competitori la bine, dar mai ales la greu. Cuplurile se vor confrunta cu teste extreme sau situații comice care vor scoate la iveală cât de bine se cunosc cu adevărat partenerii, câtă încredere au, de fapt, unul în celălalt și care sunt punctele tari ale relației lor, dar mai ales cele vulnerabile.

Cât timp a filmat pentru emisiunea Power Couple România, Dani Oțil a fost departe de familiei lui. În cadrul unui interviu acordat recent, Gabriela Prisăcariu, soția prezentatorului TV, a vorbit despre perioada în care nu l-a avut aproape pe partenerul ei și despre dificultățile pe care le-a întâmpinat. Cu toate că ea și fiul lor, Tiago, l-au vizitat pe Dani Oțil câteva zile, tot i-a fost destul de greu.

„A fost extrem de grea perioada asta, extrem de grea și de lungă. A fost greu din punct de vedere moral. Am avut ajutor, mama mea a fost lângă mine, avem și bonă, dar tot timpul Tiago întreba de tati și îl sunam, de mai multe ori pe zi, noroc că avem telefoane și am putut comunica mai ușor. Am fost și la el în vizită câteva zile, dar a fost foarte grea perioada asta”, a declarat Gabriela Prisăcariu pentru viva.ro

Gabriela Prisăcariu se bucură de toate momentele petrecute împreună cu soțul ei, Dani Oțil, și fiul lor, Tiago. 

„Nu aș putea spune că există activități preferate. Fiecare moment petrecut alături de ei este unul special și mă bucur și atunci când cel mic face băiță, sau când mâncăm… De fiecare dată când îmi zice mama mi se face pielea de găină, orice ar face, atunci când pronunță cuvântul „mamă”, conștientizez că sunt, într-adevăr, mama lui și că nu este un simplu cuvânt”, a mai spus Gabriela Prisăcariu pentru sursa citată. 

Citește și:
Super Bowl 2024: fotbal, celebrități și un show de zile mari

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people