Ce a pățit Corina Caragea în vacanță în Thailanda. Prezentatoarea TV a ajuns la spital

Corina Caragea a suferit un incident în vacanța pe care o petrecea în Thailanda, despre care a povestit pe rețelele de socializare.

Ce a pățit Corina Caragea în vacanță în Thailanda. Prezentatoarea TV a ajuns la spital

Corina Caragea a mers în vacanță în Thailanda, acolo unde s-a bucurat de relaxare, experiențe inedite și a făcut cunoștință cu delicii culinare locale. Însă, prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV a suferit și un accident și le-a împărtășit fanilor de pe social media mai multe detalii.

Pentru vacanță, Corina Caragea a ales o destinație exotică, departe de România. Prezentatoarea TV și-a ținut la curent fanii și a publicat o mulțime de fotografii superbe din călătoria ei. Însă, în această escapadă a trecut și printr-o experiență neplăcută, despre care a vorbit deschis pe contul ei de Instagram. Vedeta s-a accident și a fost nevoită să meargă la spital pentru a primi îngrijirile medicale necesare. Corina Caragea a publicat mai multe imagini în care se poate observa că are bandaje la picioare. Ea a ținut să își liniștească fanii, spunându-le că starea ei este acum una bună.

„Așa s-a încheiat vacanța mea. Chiar dacă nu prea arăt, sunt bine. Să vedeți adversarul meu, trotuarul! Spitalul din Koh Samui arată ca un hotel de lux, medicii sunt atenți, profesioniști și amabili. Nu trec așa rapid de la șlapi la bocanci, dar revin chiar de mâine dimineață Știrile din Sport!”, a povestit Corina Caragea pe contul personal de Instagram. 

Acum ceva timp, Corina Caragea a făcut declarații surprinzătoare despre începutul carierei ei. În prezent, este prezentatoarea știrilor sportive de la PRO TV, însă puțini sunt cei care știu care a fost primul ei job. Vedeta a povestit acum ceva timp că a fost dansatoare în celebra emisiune „Surprize, surprize”, prezentată de Andreea Marin. După o perioadă de trei luni, vedeta a prins un post la o televiziune de știri, unde a și plecat imediat. Prezentatoarea TV își amintește și acum acea perioadă și a mărturisit că nu se visa în televiziune, însă viața i-a adus alte oportunități.

„Pentru mine a fost doar o poartă de intrare în televiziune. A fost o perioadă scurtă. Nu am pregătire în sensul ăsta, nu era visul meu (râde). Am fost curioasă cum e în spatele unei astfel de emisiuni. Am stat 3 luni. După aia, am văzut un casting la Realitatea TV, am trimis CV-ul și m-au selectat. Și, am plecat”, a declarat Corina Caragea pentru Click!

De mai bine de 15 ani, Corina Caragea rămâne una dintre embleme postului de televiziune PRO TV. Într-un interviu acordat acum ceva vreme, prezentatoarea știrilor sportive a dezvăluit programul de lucru și cât de mult trebuie să se pregătească în afara platoului de televiziune.

„Programul meu începea înainte de pandemie la 12 sau la 15, până seara la 21. Ședința de sumar, scris știri, vizionat materialele venite de pe teren de la reporteri, mers la montaj și abia apoi la machiaj și studio. Aveam și o săptămână doar pentru redacție. Cea mai dificilă era săptămâna cu jurnalul de dimineață. Și este în continuare. Din cauza alarmei care sună prea devreme. Meciurile jucate seara sau peste noapte au rămas în sarcina noastră, a prezentatorilor, și nu e deloc ușor să te aduni așa devreme, iar timpul pentru machiaj se scurtează, pe repede-înainte”, a spus Corina Caragea pentru pentru VIVA!.

Citește și:
Ce cadou ar fi primit Laura Giurcanu de la Aris Eram, după finala America Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people