Ce a pățit Cabral în Torino. Prezentatorul a povestit peripețiile prin care a trecut: „Să știți că e om bun”

Cabral Ibacka le-a povestit fanilor peripețiile prin care a trecut în timp ce era în Torino.

Ce a pățit Cabral în Torino. Prezentatorul a povestit peripețiile prin care a trecut: "Să știți că e om bun"

Cabral Ibacka este cunoscut pentru felul în care abordează cu deschidere atât momentele frumoase din viața lui, cât și pe cele mai grele. Prezentatorul TV împărtășește des cu fanii lui de pe rețelele de socializare diverse situații prin care trece, încercând, pe cât posibil, să le trateze cu umor. 

Recent, Cabral a vorbit despre ce anume i s-a întâmplat atunci când se afla în Torino. În timpul acelei călătorii, prezentatorul mai era însoțit de alte persoane și nu știau concret de unde trebuie să ia autobuzul pentru a-i duce la destinație. Spre surprinderea lui, șoferul unui autobuz care a oprit în fața lor era român și l-a recunoscut imediat pe Cabral, oferindu-le de îndată ajutorul acestora. 

„Torino. Stăm pe marginea șoselei, zgribuliți într-o ploaie rece, cu telefoanele în mâini, încercând să înțelegem de unde naiba să luăm autobuzul care să ne ducă la trenul care ne duce la trenul pentru aeroport.
Taxi… zero, nema, niente.
Un autobuz care tocmai trecea pe lângă noi frânează violent, deschide ușa din față și claxonează.
Zic „Hai să-l întreb pe omul ăsta, poate ne luminează puțin mințile…”.
Mă duc fuga la ușă și când să întreb „Signore, dobbiamo andare…” el zice:
– Tu ești Cabral?!
Râdem, îi explicăm care e baiul, ne suie în autobuz și spune:
– Eu am terminat tura, mă retrag. O să vă duc fix la gară, la trenul care vă duce direct la aeroport.
Și așa a făcut, da-i-ar sănătate și fericire, că și-a făcut pomană cu trei jumuliți!
Când îl vedeți, să știți că e om bun!”, a scris Cabral pe contul lui pe Facebook.

Cabral și Andreea Ibacka nu se feresc să își declare susținerea reciprocă. Cei doi vorbesc deschis despre povestea lor de dragoste și au făcut deseori mărturisiri despre momentele dificile pe care le-au întâmpinat de când formează un cuplu. Deși au avut parte și de provocări, au reușit să le gestioneze și să treacă cu bine peste. Prezentatorul TV este recunoscut pentru faptul că de multe ori surprinde cu declarații care de care mai amuzante, iar confesiunea făcută recent despre Andreea Ibacka demonstrează acest lucru.

„Nu, pentru că suntem 2 cai de concurs și suntem foarte puțin toleranți la greșeli și atunci e greu să lucrăm unul cu celălalt. Mai ales că ne și știm, avem listă cu toate minusurile fiecăruia, că deși pare perfectă, nu e. Și având lista aia și eu și ea având lista mea se aprinde becul. Ia uite ce ai făcut? Și dacă am făcut ce? Și gata! Și iată haosul și nu avem nevoie de haos, e ok, avem destul haos în viață de la cei doi pinguini”, a declarat Cabral pentru Playtech Știri, întrebat fiind dacă își dorește să mai lucreze cu soția lui.

În stilul său amuzant caracteristic, Cabral a dezvăluit și câteva detalii neașteptate despre soția lui.

„E încăpățânată! Doamne ferește așa ceva! Nu te poți înțelege cu ea, i se pune pata! (…) Doamne, la ce belea m-am băgat! E încăpățânată rău de tot! Atunci când bărbatul și femeia ajung împreună, femeia se gândește din start: o să-l schimb, bărbatul se gândește din start: aș vrea să nu se schimbe și e exact pe dos. La ea parcă totuși s-a schimbat ceva: e mai încăpățânată decât era!”, a mai povestit Cabral pentru sursa citată.

Citește și:
Cu ce probleme se confruntă Lidia Buble. Artista a povestit tot fanilor: „După un control mai amănunțit, am aflat că…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people