Ce a pățit Adelina Pestrițu în vacanță în Sri Lanka. Ce problemă a întâmpinat: „Cei de la hotel au chemat un medic”

Adelina Pestrițu se află în Sri Lanka, acolo unde are parte de experiențe de vis.

Ce a pățit Adelina Pestrițu în vacanță în Sri Lanka. Ce problemă a întâmpinat: "Cei de la hotel au chemat un medic"

Adelina Pestrițu se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. După ce a activat o lungă perioadă în televiziune, vedeta s-a orientat către partea de online, acolo unde are diverse proiecte profesionale și colaborări cu branduri.

Adelina Pestrițu obișnuiește să meargă des în vacanțe, fie că e vorba de escapade alături de familia ei sau de călătorii în scop profesional. De această dată, vedeta este în Sri Lanka împreună cu echipa ei și are parte de experiențe inedite și spectaculoase, pe care le-a împărtășit deja cu fanii de pe rețelele de socializare.

Dar, creatoarea de conținut s-a confruntat cu o problemă în timpul vacanței în Sri Lanka după ce insectele au înțepat-o pe tot corpul și i-au lăsat semne. Adelina Pestrițu a decis să apeleze la ajutor specializat, iar cei de la hotelul unde este cazată au solicitat un medic pentru a fi consultată. Vedeta și-a liniștit fanii de pe Instagram și a precizat că medicul i-a spus că respectivele semne vor dispărea în câteva zile. 

„Astăzi sunt așa, iar cei de la hotel au chemat un medic să mă consulte. Nu este nimic grav, nu vă speriați, așa reacționează corpul meu la pișcăturile de insecte în general și în țară mi s-a întâmplat de foarte multe ori ca atunci când mă mușcă țânțarii locul să se inflameze, așa că eu de la început m-am gândit la asta, nu m-am speriat deloc. Nu mă mănâncă, nu mă doare, nu-mi provoacă niciun fel de altă reacție, pur și simplu am aceste semne care vor trece în câteva zile după cum mi-a spus și medicul. Și să vă mai spun ceva, indiferent de unde am călători în lumea asta, dacă corpul nostru nu este obișnuit cu insectele respective, cu siguranță el va reacționa așa, pentru a se apăra, a povestit Adelina Pestrițu pe Instagram.”

Acum câteva zile, Adelina Pestrițu a plecat în Sri Lanka și și-a ținut la curent urmăritorii cu toate experiențele de care se bucură în această călătorie. 

„După 13h de zbor am ajuns în Sri Lanka și am avut parte de cea mai frumoasă și organizată primire. Sunt impresionată de toate eforturile pe care le-au depus pentru a ne face să ne simțim bineveniți în țara lor. Acesta este dansul tradițional numit „Welcome Dance” și sunt onorată să-l pot vedea live. Oamenii sunt atât de amabili și drăguți. Sunt foarte încântată de alegerea pe care am făcut-o cu această destinație”, a scris Adelina Pestrițu.

De asemenea, Adelina Pestrițu a mărturisit că a rămas impresionată de Sri Lanka și că va reveni acolo cu prima ocazie. 

„Pentru mine Sri Lanka a devenit o țară de suflet unde mă voi întoarce oricând cu drag. Oamenii de aici sunt buni, ospitalieri și știu să-și prezinte atât de bine frumusețile locale. Ador să le descopăr cultura și tradițiile. Astăzi ne-am mutat într-o altă zonă, pe plajă, unde vom sta pentru următoarele zile.”

Citește și:
Laura Giurcanu, dezvăluiri despre cum ar arăta relația perfectă și viața de familie: „Mă simt tot mai pregătită pentru asta'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people