Ce a mărturisit Andreea Bălan despre dorința de a se recăsători: „Ella m-a întrebat…”

Andreea Bălan își sprijină constant partenerul și merge alături de el, de fiecare dată când are posibilitatea, la competițiile și turneele la care acesta participă.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea mondenă din România. Cu abilitatea lor de a evita neînțelegerile și cu o comunicare solidă, cei doi reușesc să mențină o relație armonioasă. De asemenea, gelozia nu are loc în relația lor, iar fundația solidă a poveștii lor de iubire este evidentă în felul în care gestionează certurile în cuplu.

Andreea Bălan și Victor Cornea formează un cuplu extrem de solid. Artista traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei de când este într-o relație cu jucătorul de tenis și deseori vorbește despre cât de împlinită se simte alături de el. 

Invitată în cadrul emisiunii „Vacanță de vedetă”, Andreea Bălan a fost întrebată dacă își dorește să se recăsătorească.

„Pe o plajă, la mare. Mai departe să fie. Doar pe cei apropiați i-aș vrea (n.red. – la nuntă). Aș vrea foarte restrâns pentru că cealaltă a fost foarte zgomotoasă. Eram în altă perioadă atunci. Acum aș face ceva doar pentru sufletul meu, cu apropiații”, a declarat Andreea Bălan în cadrul emisiunii.

Artista a mărturisit că a fost întrebată și de fiica ei, Ella, dacă are de gând să îmbrace din nou rochia de mireasă și să facă pasul cel mare alături de Victor Cornea.

„Pentru copii contează. Ella m-a întrebat dacă mă voi căsători cu Victor. Este cea mai frumoasă și curată și liniștită iubire pe care o trăiesc”, a mai povestit artista.

Andreea Bălan, dezvăluiri despre prima întâlnire cu Victor Cornea

Într-un interviu acordat recent, Andreea Bălan a vorbit despre începutul relației cu Victor Cornea și faptul că acesta i-a dezvăluit încă de la început că are un copil dintr-o relație anterioară.

„Sper să fie și el (n. red. de sărbători). La ziua lui a fost, la ziua Ellei a fost, ne înțelegem foarte bine. Faptul că Victor are un băiețel, un copil, a contat foarte mult ca eu să-mi doresc această relație pentru că era un factor important ca bărbatul cu care urma să-mi întemeiez o familie, eu având doi copii, era important să aibă un copil, să nu se mai pună problema de un alt copil. Faptul că Victor mi-a spus de la prima întâlnire că are un băiețel a fost unul dintre punctele decisive pentru a-mi dori să avem o relație”, a spus artista, citată de Libertatea.ro.

Artista a mărturisit că fetițele pe care le are din relația cu George Burcea se înțeleg foarte bine cu actualul ei partener.

„Eu tot timpul spuneam, înainte să fiu cu Victor, că cine va fi cu mine va primi iubire de trei ori, de la mine și de la fetițele mele. Fetițele mele, inconștient, au încredere în alegerile mele și, dacă eu aleg să fiu cu un bărbat și să-l iubesc, evident că și ele îl vor iubi. Victor s-a integrat foarte bine, pentru că și el are foarte multă iubire de oferit, trezit spiritual, empatic, foarte blând, foarte bun și, având un băiețel, știe exact cum să se poarte, cu răbdare, cu empatie. Ella și Clara aveau nevoie de o figură masculină, mai ales că tatăl lor este plecat în America, îl văd destul de rar, și atunci Victor vine exact pe locul gol care trebuie umplut cu această figură paternă. Suntem o familie jucăușă și numai năzbâtii facem”, a mai spus Andreea Bălan.

Citește și:
Shannen Doherty, dezvăluiri dureroase despre lupta cu cancerul și infidelitatea soțului său: „M-am simțit atât de trădată'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people