Ce a mărturisit acum Dana Rogoz despre nașterea fiicei sale. Lia a venit pe lume în plină pandemie: „Multe emoții…”

Dana Rogoz a vorbit despre nașterea fiicei sale, Lia, care a venit pe lume în anul 2020, în plină pandemie de coronavirus.

Dana Rogoz și soțul ei, Radu Dragomir, formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul autohton. S-au căsătorit în 2012 și au împreună doi copii, pe Vlad și pe Lia. Regizorul mai are un băiat, pe nume Barbu, dintr-o căsnicie anterioară.

Dana Rogoz a născut-o pe fiica ei, Lia, în mai 2020, în anul în care a izbucnit pandemia de coronavirus. Actrița și-a amintit recent de perioada în care a fost însărcinată cu fetița ei, dar și despre emoțiile prin care a trecut atunci. 

„Pandemia pentru mine este legată de nașterea Liei. Lia s-a născut în 2020, în luna mai, imediat după ieșirea din starea de urgență, iar ultimele două luni le-am petrecut în casă, așteptând nașterea cu multe emoții. Îmi aduc aminte cu drag de perioada respectivă”, a spus Dana Rogoz pentru Playtech Știri.

Pentru Dana Rogoz, anul 2020 rămâne special pentru că atunci a devenit mamă pentru a doua oară. Cu toate astea, perioada aceea a fost extrem de dificilă pentru foarte mulți oameni aflați în situații vulnerabile, iar actrița a recunoscut că amintirile de atunci sunt marcate și de teamă. 

„Avem amintiri cu teamă și insecuritate de multe ori, dar trăgând linia, nașterea Liei, mai ales că a fost un copil sănătos, venind pe lume într-un an greu, a acoperit toate acele stări neplăcute și am fost feriți de decesul cuiva, de boala cuiva apropiat. Bineînțeles, nu putem neglija. Știm că pentru mulți oameni, perioada aceea a fost sinistră și așa mai departe. A fost greu și pe parte financiară pentru mulți, multe afaceri au murit, n-au rezistat. Într-adevăr, pentru mine a fost ceva cu totul atipic. Pandemia de coronavirus s-a legat de naștere și sigur că, venirea pe lume a unui copil este o mare bucurie și acoperă orice”, a completat actrița pentru sursa citată. 

Dana Rogoz și Radu Dragomir se preocupă îndeaproape de educația și creșterea celor doi copii ai lor. În cadrul unui interviu pentru VIVA!, actrița a mărturisit că, în comparație cu soțul ei, are momente când este mai autoritară cu fiul lor, Vlad. 

„Între mine și Radu, eu sunt părintele mai autoritar – părintele de teme. Am așteptări mari de el, e adevărat, pe care încerc să mi le temperez. Dar asta se întâmplă (cel puțin) din două motive. În primul rând, pentru că văd ce potențial există în el și că are o mințișoară care ar putea să-l ducă departe. Dar și pentru că ăsta e singurul traseu pe care eu îl cunosc Eu am muncit de mică pentru pasiunea mea, dar făceam și performanță la școală, deci trăgeam de mine constant.”

Dana Rogoz a recunoscut că nu își dorește neapărat să pună presiuni pe fiul ei, Vlad, dar are așteptări foarte mari de la el.

„La fel și părinții, care aveau la rândul lor așteptări foarte mari de la mine și frații mei. Așa că, oricât aș fi vrut să evit asta, se întâmplă să mă întorc uneori pe același traseu. Și sunt momente în care mă întreb dacă nu cumva ajung să pun presiune pe el, mai ales de când e fratele mai mare. Drept urmare, fac un pas în spate, privesc puțin mai detașat și pe termen lung evoluția lui, îl îmbrățișez și îi reamintesc cât de mult îl iubesc și cât de mândră sunt de el.”

Citește și:
Catrinel Menghia a devenit mamă pentru a doua oară. Primele imagini cu băiețelul ei: „Iubirea vieții noastre'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people