Ce a dezvăluit Vlad Gherman după cununia civilă cu Oana Moșneagu: „Plângea toată lumea”

Vlad Gherman a făcut primele dezvăluiri după ce s-a căsătorit civil cu Oana Moșneagu.

Vlad Gherman și Oana Moșneagu s-au căsătorit civil acum câteva zile. Evenimentul a avut loc în secret, pe data de 6 aprilie, iar cei doi au împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare primele imagini după ce au spus „Da!”, în fata ofițerului de la Stare Civilă.

După cununia civilă cu Oana Moșneagu, Vlad Gherman a făcut mai multe confesiuni. Nunta lor va avea loc în vară, la începutul lunii iunie, așa că actrița și actorul pun la punct ultimele detalii pentru marele eveniment. Vlad Gherman a dezvăluit că el și partenera lui nu plănuiesc să plece în luna de miere, iar asta pentru că amândoi sunt implicați în mai multe proiecte profesionale. 

„Din nefericire, nu o să fie nici măcar după nuntă. O să fie probabil abia la iarnă, pentru că avem foarte multă treabă, adică avem și serialul, avem spectacole de teatru, o să mai avem și alte proiecte care intră ulterior și atunci o să fie foarte greu să avem o pauză mare, astfel încât să zicem că ne deconectăm. Probabil că o să avem câteva weekenduri ca să putem să facem niște city break-uri, poate chiar și prin România să ne plimbăm, pentru că sunt locuri în care nu am ajuns încă. Deci, timp de relaxare o să existe, dar așa luna aia de miere pe care o așteptăm, fără doar și poate, o să vină abia la iarnă”, a declarat Vlad Gherman pentru Playtech Știri.

Vlad Gherman a mai mărturisit că el și Oana Moșneagu au fost copleșiți de emoții în ziua în care s-au căsătorit civil. 

„Da, exact parcă s-a repetat istoria de la cererea în căsătorie, care a avut loc acum un an aproape, pe scena teatrului. Acum la fel, înainte să zic că da, plângea și m-a făcut și pe mine să plâng. Ne-au și filmat părinții, plângea toată lumea acolo, ziceai că e un moment trist. (râde) Au fost lacrimi de bucurie.”

Vlad Gherman și Oana Moșneagu și-au dorit o cununie civilă discretă, astfel că alături de ei au fost familia, nașii și prietenii apropiați, iar colegii lor din serialul „Lia, soția soțului meu” n-au fost prezenți. 

„Nu, pentru că într-adevăr, inițial, era vorba că vrem să facem un eveniment cât mai restrâns. După care ne-am gândit: hai să fie totuși și oamenii dragi nouă și am ales, până la urmă, să facem cununia doar cu familia, cu nașii, evident, și cu câțiva prieteni care nu sunt din grupul de actori. Ne-am gândit așa: dacă o să chemăm dintre actori, dintre colegii noștri și prietenii noștri din serial, clar o să se lase cu întrebarea: dar pe mine de ce nu m-ai chemat? Așa că am zis că mai bine îi chemăm pe prietenii care nu au nicio legătură cu actoria, ca să nu existe nicio supărare și lăsăm la nuntă să avem petrecerea aceea și distracția pe care de abia o așteptăm cu toții”, a adăugat Vlad Gherman pentru sursa citată. 

În luna august a anului 2023, Vlad Gherman a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Oana Moșneagu. Momentul a avut loc la finalul spectacolului „Îmblânzirea Scorpiei”, regizat de Anca Sigartău, care s-a jucat în aer liber la Palatul Brâncovenesc de la Mogoșoaia, și în care cei doi interpretează rolurile principale. Cererea în căsătorie a fost inedită, iar spectatorii au privit cu emoție momentul. Actorul a ținut și un discurs în fața tuturor înainte să se așeze în genunchi și să îi ofere inelul de logodnă iubitei sale. Ulterior, actrița l-a luat în brațe pe Vlad Gherman și s-au sărutat.

Citește și:
Adelina Pestrițu, dezvăluiri despre fiica ei, Zenaida, și regulile pe care le-a stabilit pentru ea: „I-am explicat că excesul nu este bun…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people