Ce a dezvăluit Theo Rose despre filmările de la serialul „Clanul” de la PRO TV: „Sunt multe provocări”

Theo Rose a vorbit despre experiențele prin care a trecut la filmările serialului "Clanul."

Ce a dezvăluit Theo Rose despre filmările de la serialul "Clanul" de la PRO TV: "Sunt multe provocări"

În serialul „Clanul”, difuzat la PRO TV, Theo Rose are rolul principal. Ea o interpretează pe avocata Vera, iar personajul ei trece printr-o mulțime de provocări în parcursul seriei. De pe 11 septembrie, serialul a revenit cu sezonul 3.

Pentru fani, a fost o surpriză plăcută să o vadă pe Theo Rose în serialul „Clanul”, unde are ocazia să joace alături de actori și actrițe cu o vastă experiență în domeniu, printre care George Mihăiță, Cătălina Grama, Șerban Pavlu, George Ivașcu, Mădălina Craiu. Artista a vorbit despre personajul pe care îl interprează în serial și despre experiențele prin care trece.

„Dar personajul meu, cu adevărat abia de acum începe să se contureze, pentru că se completează așa personalitatea. Nu e doar fata aia finuță, avocată, prețioasă, care se îndrăgostește și totul e roz și e o poveste de dragoste acolo. E mult mai mult de atât. Iar sezonul ăsta descoperă și latura mai întunecată a Verei și cum o schimbă pe ea toate întâmplările mai neplăcute din ultima perioadă”, a povestit Theo Rose pentru Playtech Știri

Theo Rose a oferit și câteva detalii din culisele serialului „Clanul”, pe care cu siguranță fanii nu le știau până acum. 

„Nu știu, au fost foarte multe provocări, am jucat o bătaie, de exemplu, a trebuit să încasez. Urmează să vedeți, personajul meu o să treacă prin niște momente foarte grele. Sunt multe provocări actoricești, dar atâta timp cât totul mă ajută să mă autodepășesc și sunt și susținută în direcția asta, este extraordinar”, a completat Theo Rose pentru sursa citată anterior. 

Theo Rose a fost invitată în podcastul „Lucruri Simple”, găzduit de Horia Brenciu, iar cu ocazia asta a vorbit despre castingul pentru serialul „Clanul” de la PRO TV, acolo unde l-a cunoscut pentru prima dată pe partenerul ei, Anghel Damian.

„El (n.red.: Anghel Damian) hotăra dacă iau castingul sau nu. Era în comisia castingului. Ești regizor, ești șmecher. M-a sunat Marcel (n.red.: manager la PRO TV). Eu cu Marcel avem o relație foarte funny pentru că, pe măsură ce s-au întâmplat lucruri la PRO TV, și el și eu descopeream că se mai poate întâmpla încă o chestie, el mă întreba și eu ziceam „da” la tot. (…) Nu am avut nicio așteptare, nu știam ce seriale mai face PRO TV. „Se face un casting, vrei să te duci la el?” Mă duc! Și am stabilit ora și data când trebuie să mă prezint la casting. Am plecat la casting cu Gospodin, am învățat textul pe drum, eu conduceam, el ținea foaia. Am învățat textul, am descoperit că am abilitatea asta, fac poză la foaie cu ochii și îl rețin imediat. Și am ajuns la casting. Eu nu l-am luat în serios, așteptau acolo actori de tot felul. M-au chemat, am intrat, și acolo erau Anghel, alți doi regizori ai serialului, și producătoarea noastră și o cameră. Am intrat ca un soare, mai că am trântit ușa de perete de emoții”, a mai spus Theo Rose.

Citește și:
Raluca Bădulescu, declarații inedite despre ce carieră și-ar fi dorit dacă nu ajungea vedetă de televiziune: „Aș fi fost măreață…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people