Ce a dezvăluit tatăl lui Theo Rose despre relația artistei cu Anghel Damian: „Formează un cuplu aparte”

Tatăl lui Theo Rose a făcut declarații inedite despre relația artistei cu Anghel Damian și despre cum se descurcă cei doi după ce au devenit părinți.

Ce a dezvăluit tatăl lui Theo Rose despre relația artistei cu Anghel Damian: "Formează un cuplu aparte"

În vara acestui an, Theo Rose a născut un băiețel, iar viața ei și a partenerului ei de viață, Anghel Damian, s-a schimbat complet.

Recent, Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, a făcut declarații inedite despre relația dintre artistă și Anghel Damian, dar și despre cum se descurcă până acum în rolul de părinți. 

„Fiica mea și Anghel își cresc pruncul ca puțin alți părinți. Eu și soția mea suntem foarte mândri de ei! Nu doar fiindcă la mijloc e fiica mea, ci în primul rând pentru că într-adevăr formează un cuplu aparte”, a spus Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru cancan.ro

În ceea ce privește creșterea fiului ei, Sasha Ioan, Theo Rose are parte de sprijin din partea mamei sale. Însă, artista și regizorul au angajat și o bonă pentru a avea timp să se ocupe și de proiectele lor profesionale. 

„Mama lui Theo ajunge în fiecare weekend la București și stă cu nepoțelul ei. De multe ori o aduc personal, cu mașina. Suntem amândoi cu serviciu încă și nu o putem ajuta mai mult, dar sfârșitul de săptămână e al nostru. În rest, Theo și Anghel au angajat o bonă pentru cel mic! Soția mea a adus pe lume trei copii, așa că are suficientă experiență. Mi-a spus că e ferm convinsă că Theo va fi la rândul ei o mamă foarte bună. În plus, fata o întreabă tot felul de lucruri, pe care doar mamele le experimentează și pe care tare mă tem că bărbații, fie ei părinți la rândul lor, nu le înțeleg pe deplin vreodată.”

Tatăl lui Theo Rose a avut cuvinte de laudă pentru Anghel Damian.

„De Theo a mea știam ce poate, fiindcă a crescut doar la noi în casă. Dar Anghel e o surpriză pentru mine. E atât de atent cu cel mic și e un tată așa de mândru, cum rar am văzut! Suntem plini de recunoștință că avem parte de asemenea copii frumoși”, a adăugat Ioan Diaconu pentru sursa citată. 

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată pe 14 iunie 2023. Artista și partenerul ei, Anghel Damian, alături de care formează un cuplu de aproximativ un an, au împreună un băiețel, pe nume Sasha Ioan. Cei doi l-au botezat în secret pe fiul lor, evenimentul având loc la o lună și 10 zile de când cel mic a venit pe lume.

Theo Rose și Anghel Damian sunt discreți când vine vorba de povestea lor de dragoste și până acum nu au făcut publice imagini în care se vede chipul fiului lor, semn că vor să îi respecte intimitatea. Așa că, nu este surprinzător faptul că l-au botezat în secret pe Sasha Ioan. Tatăl artistei, Ioan Diaconu, a făcut mai multe declarații despre eveniment.

„A avut loc botezul sâmbătă. Este un prilej de bucurie, ne-am bucurat tare mult, este primul nepoțel. Ne-am bucurat cu toții de acest sentiment, a fost minunat. Nu pot să spun că am avut emoții, pentru că sunt oameni cu experiență și știm că acesta este ritualul și ne-am bucurat, emoții au fost când s-a născut. Acum să dea Dumnezeu să fim sănătoși cu toții să putem să îl facem mare”, a declarat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru Playtech Știri.

Ioan Diaconu a mai precizat faptul că evenimentul a fost unul discret, iar artista nu a cântat în cadrul petrecerii. În ceea ce o privește pe nașa micuțului, aceasta este Raluca Diaconu, sora lui Theo Rose.

„Nu neapărat de chestia asta, dar așa au hotărât cele două bunici, că așa e bine să facă, așa au vorbit și cu preotul și a fost foarte bine, copilul are o lună și 10 zile, e zdravăn. Nașa a fost Raluca, sora mai mare a lui Theo, fiica noastră cea mare. Theo nu a cântat la petrecere, a fost o petrecere restrânsă cu prietenii și cu familia”, a completat Ioan Diaconu, tatăl lui Theo Rose, pentru sursa citată anterior. 

Citește și
Jeff Bezos și logodnica sa, Lauren Sanchez, surprinși în ipostaze pasionale în Italia

Foto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people