Ce a dezvăluit Speak despre viața lui profesională. Anunțul trist al artistului: „Nu avem voie”

Speak și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț legat de un proiect din viața lui profesională.

Ce a dezvăluit Speak despre viața lui profesională. Anunțul trist al artistului: "Nu avem voie"

Speak activează în industria muzicală de foarte mulți ani, însă, pe lângă această carieră, el este activ și pe rețelele de socializare, în special pe YouTube, acolo unde este gazda mai multor podcasturi. Deși era încântat să înceapă un nou proiect, se pare că acesta nu va continua, iar artistul a explicat care este motivul. 

Fanii se așteptau ca Speak să dezbată episoadele emisiunii America Express, care este difuzată de către Antena 1, alături de diverși invitați, așa cum s-a întâmplat și în trecut în cazul altor emisiuni TV. Dar, cu toate acestea, proiectul pe care artistul îl aștepta cu nerăbdare și pe care deja îl începuse nu va merge mai departe. Conform declarațiilor făcute de el, postul de televiziune s-a arătat împotriva acestui proiect.

„Cu părere de rău vă anunț că nu vom mai continua seria de podcasturi Fierți. Am filmat două episoade despre America Express, urma să fim Fierți pe America, dar Antena Group ne-a interzis acest lucru. Deși la Fierți Pe Insulă s-a muncit forte mult și s-au alocat resurse destul de mari, nu am avut niciun beneficiu financiar din partea trustului, am făcut-o doar pentru că ne-a plăcut foarte mult proiectul. Considerăm că am adus un plus valoare destul de mare, foarte, foarte mulți oameni ne-au scris că se uită la emisiune datorită podcastului și ne-am dorit să continuăm această serie doar cu proiecte în care noi credem și care ne plac foarte mult. Chiar ne pare rău. Iubim televiziunea și ne dorim să o aducem cât mai mult în spațiul online pentru noua generație. Televiziunea trebuie să învețe să îmbrățișeze online-ul și să-l țină cât mai aproape, nu doar prin postări standard ale angajaților”, le-a povestit Speak fanilor lui de pe Instagram. 

Speak a participat și el la Asia Express, în sezonul trei, și a făcut echipă cu partenera lui, Cristina Ștefania. În cadrul show-ului, el a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, iar întreg momentul a fost difuzat la televizor, fiind și prima cerere în căsătorie din istoria emisiunii.

„Formatul Asia/America Express nouă ne-a schimbat viața, ne-a maturizat foarte mult și simțeam o datorie morală vizavi de acest proiect. Nu degeaba este cel mai tare format TV la ora actuală de pe piață. Creează emoție și stârnește reacții. Reacții pe care noi nu avem voie să le exprimăm în spațiul public. Mulțumim tuturor oamenilor care ne-au susținut atât din online, cât și din televiziune și care ne-au scris zilnic să facem acest proiect, dar din păcate nu avem voie. Recomandăm să vă uitați la America Express, pentru că este un proiect foarte, foarte tare! Vă pupăm, vă respectăm și vă apreciem pe toți! P.S.: Nu au existat cereri materiale sau de resurse umane, ba chiar a existat și o ofertă comercială din partea noastră pentru a putea realiza proiectul”, a mai transmis Speak pe Instagram. 

Foto: Instagram
Foto: Instagram

Citește și:
Ce a dezvăluit Britney Spears despre fostul său soț, Sam Asghari, în cartea ei de memorii, scrisă înainte de anunțul divorțului

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people