Ce a dezvăluit Sore despre fiica ei, Erin, și pasiunile ei: „Nu avem cum să ne punem cu ea”

Sore a vorbit cu mândrie despre fiica ei, Erin, și despre abilitățile ei de care este foarte impresionată.

Ce a dezvăluit Sore despre fiica ei, Erin, și pasiunile ei: "Nu avem cum să ne punem cu ea"

Sore are o fiică, pe nume Erin, în vârstă de șapte ani, din relația cu fostul ei partener, Mircea Julean. Cei doi s-au separat după o relație care a durat opt ani, însă continuă să o crească împreună pe fetița lor. 

Sore are o relație specială cu Erin, iar cele două petrec foarte mult timp împreună. Au o comunicare deschisă, călătoresc des și fac o mulțime de activități. Artista a vorbit recent cu mândrie despre fiica ei, dar și despre abilitățile impresionante pe care le are aceasta la vârsta de șapte ani.

„Nu știi cum se întâmplă la noi. Adică eu aveam impresia despre mine că eu vorbesc engleză corectă, dar nu. Orice cuvânt mi-l corectează cu niște diferențe pe care nici măcar nu le înțeleg. Degeaba îi explic că așa am spus și eu, că mă corectează. Ce să zic? E crescută în regim britanic și nu avem cum să ne punem cu ea”, a declarat Sore într-un interviu pentru EGO.ro.

În ceea ce privește pasiunile fiicei sale, Sore a mai povestit că Erin și-a îndreptat până acum atenția către mai multe domenii. Fetița artistei este interesată de artă și modă și se descurcă foarte bine și la matematică. 

„Acum este cumva mai mult înspre artă. A înțeles că vibrează acolo cu pictura, cu tot felul de proiecțele. A descoperit moda, tot ce înseamnă să te îmbraci, să le combini. Dar mi se pare că în același timp este o fire foarte pragmatică pentru că la școală este foarte bună la matematică. Eu nu înțeleg cum este posibil să le îmbini pe amândouă, dar Doamne ajută ce copil deștept am”, a completat artista pentru sursa citată anterior. 

Sore a preferat să păstreze discreția în ceea ce privește viața ei personală și a vorbit rar atât despre relația pe care a avut-o cu Mircea Julean, cât și despre despărțirea lor. Recent, vedeta a povestit cum se înțelege acum cu tatăl fiicei sale. Artista și Mircea Julean se ocupă împreună de creșterea și educația fiicei lor, Erin, care petrece timp cu amândoi. Cântăreața a mai recunoscut că despărțirea s-a produs pe cale amiabilă.

„A fost o separare foarte frumoasă, foarte frumoasă e poate exagerat spus. A fost în termeni foarte ok. Practic, despărțirea, ruperea, relația fusese consumată și încheiată deja. N-am mai avut ce să sufăr. Dacă a fost ceva, deja fusese, trecuse, se spălase. A fost o separare foarte ok pentru că am reușit să comunicăm foarte bine amândoi în momentul acela. De atunci încoace suntem foarte echilibrați în creșterea lui Erin. Este realmente un tată extraordinar. Chiar i-am zis de curând că Erin îl vede ca pe un erou și are dreptate. El pentru ea este ireproșabil. Noi astăzi suntem prieteni mai buni decât am fost înainte. Ne înțelegem mai bine decât ne înțelegeam înainte. Așa cum privesc eu, lucrurile sunt mai bine decât erau”, a mărturisit Sore în cadrul podcastului găzduit de Jorge. 

Citește și:
Relația dintre Gigi Hadid și Bradley Cooper devine din ce în ce mai serioasă. Ce au declarat surse apropiate celor doi

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people