Ce a dezvăluit Ramona Olaru despre Dani Oțil și Răzvan Simion, colegii ei din emisiunea matinală de la Antena 1

Ramona Olaru este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran.

Ce a dezvăluit Ramona Olaru despre Dani Oțil și Răzvan Simion, colegii ei din emisiunea matinală de la Antena 1

Ramona Olaru este una dintre cele mai plăcute prezențe de pe micul ecran. Asistenta din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” de la Antena 1 are un număr considerabil de fani, care îi urmăresc cu mare atenție fiecare apariție și pe care vedeta îi încântă cu glume și replici memorabile.

Ramona Olaru face parte din echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” de ceva ani, iar acum este printre cele mai cunoscute asistente TV din showbiz, iar relația pe care o are cu cei doi prezentatori, Dani Oțil și Răzvan Simion, este una foarte frumoasă, fiind buni prieteni.

De altfel, Ramona Olaru a mărturisit într-un interviu recent că pe Dani Oțil și Răzvan Simion îi consideră cei mai stabili bărbați din viața ei.

„Adunați așa sunt vreo 10 ani de când eu lucrez cu toată echipa din spate, care produce Neatza. Cu băieții sunt doar de vreo 5-6 ani și acest lucru nu face decât să mă ajute la o evoluție pe zi ce trece. Și nu, nu ne plictisim unii de alții, oricum Răzvan și Dani sunt cei mai stabili bărbați din viața mea. Cu ei am împărtășit și am împărțit cele mai multe lucruri și bune și rele și cred că sunt cei mai exigenți oameni, dar în mod constructiv pentru mine, ceea ce mă bucură. Și oricum de fiecare dată când ei au sfaturi pentru mine le iau ca atare și le și pun în practică în următoarele zile”, a declarat Ramona Olaru în interviul acordat Playtech Știri.

Ramona Olaru a mărturisit că, și atunci când a fost certată de cei doi prezentatori, a acceptat acest lucru știind că, de fapt, este în beneficiul ei.

„Nu, nu am luat-o niciodată personal din partea lor, punctual vorbesc pentru că sunt atât de profesioniști, încât de la început știu cum să pună problema astfel încât să îți explice un lucru care a fost spus sau făcut greșit și apoi să îl repari. Nu ai cum să o iei personal, sunt foarte mișto!”, a mai spus asistenta TV pentru sursa citată.

Cum arăta Ramona Olaru când a apărut prima dată la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Deși acum este foarte cunoscută și apreciată și în mediul online, puțini își amintesc cum arăta Ramona Olaru atunci când a apărut pentru prima dată în platourile emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani.” Imaginile de arhivă, dezvăluite chiar în timpul emisiunii, au surprins-o chiar și pe Ramona, dar și pe cei doi prezentatori, Dani Oțil și Răzvan Simion, pentru că transformarea este cu adevărat una spectaculoasă.

La acea vreme, Ramona Olaru era brunetă, cu părul lung, purta ochelari de vedere și ținuta ei nu semăna deloc cu vestimentația ei din prezent. Apariția imaginilor de arhivă nu a trecut neobservată nici de cei doi prezentatori, care au comentat felul în care arăta atunci Ramona.

„Ce îmi place este că dinții tăi sunt reparați corect. (…) Erai slăbănoagă, super slăbănoagă.”, a spus Dani Oțil la vederea imaginilor.

Ulterior, Răzvan Simion a făcut completări, după ce a văzut imaginile cu Ramona Olaru și s-a arătat mândru de evoluția ei.

„O să îți citesc un mesaj pe care l-am primit ieri, pe Instagram. Cineva nu ne văzuse de vreo șase sau șapte ani, deci nu te-au prins alături de noi. Mi-a scris: ‘Ieri am deschis televizorul și am văzut că Ramona frazează ca tine’, adică ca mine, cum ar veni. E îmbucurător. Adică ceea ce înseamnă că pentru noi ești cea mai bună elevă”, a spus prezentatorul.

Citește și:
Angelina Jolie, un nou atac la adresa lui Brad Pitt pe fondul procesului de custodiei

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people