Ce a dezvăluit Magda Pălimariu despre soțul ei și planurile lor de viitor. Ionuț Eriksen nu locuiește în România: „Am pus cărțile pe masă…”

Magda Pălimariu a revenit recent la PRO TV, acolo unde e prezentatoarea rubricii Meteo.

Magda Pălimariu a devenit mamă pentru prima oară în luna august a anului 2022. Prezentatoarea TV are un băiețel, pe nume Aksel, pe care a ales să-l nască în Norvegia, acolo a locuit multă vreme, fiind țara natală a partenerului ei de viață. Ea formează un cuplu alături de Ionuț Eriksen, președintele Camerei de Comerț din Norvegia. Cei doi s-au căsătorit în secret, în luna august a anului 2021, în cadrul unei ceremonii restrânse, având alături familia și prietenii apropiați.

Recent, Magda Pălimariu a revenit la PRO TV, acolo unde este prezentatoarea rubricii Meteo. Vedeta s-a întors cu multă emoție în fața camerelor de filmat, după o absență de doi ani, timp în care s-a ocupat de creșterea fiului ei, Aksel. Prezentatoarea a vorbit despre cum arată acum programul ei, de când și-a reluat activitatea profesională și cum se descurcă să stea departe de băiețelul ei, având parte și de ajutor din partea unei bone.

„Îl văd pe cameră, da. Nu pot, nu am cum. Și acum, în drum spre eveniment, am stat cu camera pornită doar așa ca să mă uit la el, nu că nu aș avea încredere în doamnă, dar îmi place să mă uit la el, îl vedeam cum mănâncă. E totuși neobișnuit deocamdată, pentru mine să plec de lângă el, pentru că 2 ani de zile am stat doar lângă el și acum sunt câteva activități pe care le face fără mine. Am început programul mult mai lejer, au fost foarte înțelegători colegii cu mine și am început foarte ușor, doar cu știrile de la ora 13.00, urmând ca de săptămâna aceasta să intru la cele de 17.00 și 19.00, așa că voi fi mai mult plecată. Dar am vrut cumva să fie treptată trecerea”, a spus Magda Pălimariu pentru ciao.ro

În timp ce Magda Pălimariu este în România, soțul ei, Ionuț Eriksen, locuiește în Norvegia, unde se ocupă de afaceri. Astfel, cei doi nu sunt tot timpul împreună. Prezentatoarea TV a dezvăluit cât de des vine partenerul ei în țară. 

„Își ia rucsacul în spate în fiecare săptămână și e aici. Vine aproape în fiecare săptămână. Ajunge joia și pleacă lunea dimineața. E trei zile plecat.”

Magda Pălimariu a precizat că nu își dorește să se mute în Norvegia și a discutat cu soțul ei ca el să se stabilească în România. 

„Am pus cărțile pe masă și probabil că va fi așa într-un final, pentru că eu acolo nu mă voi muta. Asta am discutat de la început”, a mai spus prezentatoarea pentru sursa citată. 

În cadrul unui interviu acordat recent, Magda Pălimariu a vorbit cu sinceritate despre stările prin care a trecut după ce a devenit mamă pentru prima dată, recunoscând că s-a confruntat și cu depresia postnatală.  

„Cred că da. Nu e ușor deloc… Sau poate doar mie mi s-a părut mai greu, mai ales în primele luni de viață, dar am trecut prin diverse stări destul de greu de gestionat”, a spus Magda Pălimariu pentru revista VIVA!

Magda Pălimariu a mai vorbit și despre creșterea fiului ei, Aksel.

„Cred că mă descurc foarte bine ca mamă și mi se potrivește acest rol, pentru că mereu am iubit mult copiii și am învățat să mă port cu ei, având experiența nepoților, a verișorilor. Am mare grijă să nu mă panichez, să nu mă enervez. Chiar dacă sunt foarte obosită, încerc să am toată răbdarea din lume, pentru că Aksel are nevoie de liniștea și dragostea mea. Cât despre căzături, m-am mai relaxat.”

Citește și:
Giulia Anghelescu și Vlad Huidu, dezvăluiri despre participarea la emisiunea Power Couple. Ce au mărturisit cei doi: „Suntem un cuplu de neoprit'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people