Ce a dezvăluit Lidia Buble despre veniturile ei din muzică: „Poți să câștigi destul de bine…”

Lidia Buble a făcut câteva mărturisiri despre câștigurile ei.

Lidia Buble are o carieră muzicală de succes și a avut până acum o mulțime de colaborări muzicale cu nume cunoscute din industrie, cum ari fi Fly Project, Direcția 5 și VUNK. Însă, celebritatea a cunoscut-o în anul 2014, odată cu melodiile „Kamelia” și „Noi simțim la fel”, fiind sprijinită artistic de Adrian Sînă, iar piesele i-au adus o recunoaștere impresionantă în rândul publicului. 

Lidia Buble a vorbit recent despre câștigurile ei, care provin atât din activitatea ei muzicală, cât și din colaborările pe care le are cu diverse brand-uri. 

„Dacă și scrii la acea piesă, aici vorbim de linii melodice și versuri, atunci poți să câștigi destul de bine și din difuzările de pe radio. Clar, îmi doresc foarte mult ca piesele mele să fie difuzate pe radio, pentru că vreau să ajung la cât mai multe suflete. Dar dacă nu mi-a intrat piesa pe radio nu intru în depresie. Nu sunt disperată, nu, toți artiștii își doresc să fie pe radio, trebuie să fim ipocriți să nu recunoaștem lucrurile acestea. Dar totuși cred că cei mai mulți bani un artist poate să-i facă din contracte de imagine, și asta pentru că am avut și știu ce înseamnă, și din concerte. Din asta trăiesc”, a declarat Lidia Buble în cadrul emisiunii Fresh by Unica.

Lidia Buble a mai făcut mărturisiri și despre provocările pe care le-a resimțit de-a lungul timpului în urma celebrității. În ciuda faptului că s-a simțit deranjată în momentul în care au circulat informații false despre ea, artista a ales să nu reacționeze public, iar acum nu este convinsă că a procedat bine. 

„Trebuie să recunosc, este foarte deranjant uneori când se mai scriu lucruri neadevărate cumva. Cred că fiecare artist sau actor ajunge la un moment dat să treacă și prin niște știri care nu spun întru totul adevărul, și cumva poate te pun într-o lumină mai puțin plăcută. Iar eu sunt genul de om care întodeauna am strâns din dinți. Poate că nu a fost bine. Mi-a plăcut să țin în mine. Ok, m-am descărcat, am sunat acasă, am vorbit cu ai mei. Dar în fața publicului nu. Și poate că mulți oameni rămân uneori cu o părere greșită despre mine. No, acolo e dureros, într-adevăr”, a completat Lidia Buble pentru aceeași sursă. 

Acum ceva timp, Lidia Buble a dezvăluit faptul că nu vrea să se rezume numai la muzică. Artista are planuri mari pentru viitor, în special pentru că își dorește să aibă propria afacere.

„Sunt o foarte mare iubitoare de parfumuri și de machiaj, în special de rujuri. Am în plan să dezvolt ceva și pe această latură. Vreau să transform pasiunea asta în ceva mai mare. Deja am început să lucrez așa câte puțin, să-mi fac mici conexiuni și sunt convinsă că la un moment dat o să reușesc să fac și acest lucru”, a declarat Lidia Buble, citată de Ego.ro.

Citește și:
Theo Rose, confesiui dureroase despre viața ei. Prin ce situații neplăcute a trecut artista: „Nu mi-am dorit…'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people