Ce a dezvăluit Laura Cosoi cu puțin timp înainte de a deveni mamă pentru a patra oară: „Lucrez și la un proiect”

Laura Cosoi va deveni în curând mamă pentru a patra oară.

Laura Cosoi și soțul ei, Cosmin Curticăpean, s-au cunoscut în anul 2003, iar în 2012 și-au început relația. În 2015 s-au căsătorit și au împreună trei fete, pe Rita, Vera și Lara, cu care se mândresc de fiecare dată. În curând, actrița și partenerul ei vor deveni părinți pentru a patra oară.

În scurt timp, Laura Cosoi va deveni din nou mamă. Actrița așteaptă cu nerăbdare momentul în care își va strânge în brațe copilul. Vedeta a vorbit despre cum se simte acum, aflată în ultimul trimestru de sarcină. 

„Sunt ok, sunt zile bune, zile mai rele, astăzi a fost o zi mai bună din punct de vedere fizic, adică nu chiar m-a dovediat așa de mult căldura, așa cum s-a întâmplat acum o săptămână, două”, a declarat Laura Cosoi pentru Antena Stars, citată de spynews.ro

Laura Cosoi a continuat să fie activă pe parcursul sarcinii și să se implice în tot soiul de proiecte profesionale. 

„Azi am avut o filmare, lucrez și la un proiect, pun voci pentru un desen animat, am zile cu înregistrăzi, așa că sunt în activitate. Soțul e și el foarte aglomerat, așa că sunt bunicii alături de noi. Câteva zile stau cu noi”, a adăugat Laura Cosoi.

De asemenea, Laura Cosoi a adăugat faptul că fiicele ei, Rita, Vera și Lara, abia așteaptă ca familia lor să se mărească. 

„Fetițele sunt foarte dulci, încontinuu stau și mângăie burtica și îl pupă pe bebe. Mereu întreabă cât mai durează, sunt foarte nerăbdătoare. O să am filmări pentru Vacanță de vedetă imediat în august, deci cum am născut sun ca să programez platoul pentru filmări”, a completat Laura Cosoi pentru sursa citată. 

Laura Cosoi extrem de fericită și recunoscătoare pentru faptul că sarcinile sale au decurs fără probleme majore de sănătate și fără a-i diminua dorința de a experimenta din nou bucuria maternității. Vedeta nu se percepe drept o mamă eroină și se bucură de faptul că are fetițe foarte blânde și empatice, dar mai presus de toate, sănătoase.

„Sincer, parcă nu mă pot identifica cu această cifră și nici nu mă consider mama-eroină. Pur și simplu, așa a fost să fie, să mi se întâmple și mă bucur de fiecare etapă a vieții mele, de copiii mei, care sunt minunați. Avem noroc cu fetițele noastre, pentru că sunt foarte dulci, cuminți și înțelegătoare și, mai mult decât orice, sunt sănătoase, ceea ce e cel mai important. Recunosc că sunt norocoasă, nu am trecut prin sarcini grele, nici prin nașteri complicate, am născut foarte ușor și natural, de fiecare dată și cred că asta ne-a încurajat să mergem mai departe. Întotdeauna am spus că, atâția copii câți ne dă Dumnezeu, îi vom primi și se pare că Dumnezeu e foarte bun cu noi. Deși avem vârstele pe care le avem, atât eu, cât și Cosmin, casa continuă să se umple de copilași”, a spus Laura Cosoi pentru TVmania.ro.

Laura Cosoi a dezvăluit acum ceva timp că speră să aibă o naștere naturală, similară cu experiența avută în cazul celor trei fiice.

„Doamne-ajută să fie sănătos… copilul! Vreau să nasc natural, am născut toți copiii pe cale naturală. Pentru mine, nașterile naturale sunt cele mai frumoase experiențe personale. Fetițele au fost foarte fericite și Rita a fost foarte nostimă. Mi-a zis că o luăm iar de la capăt și că mă va ajuta să schimb scutece. Fetele, în general, au acest instinct matern. De fiecare dată, la ecografii am mici emoții. Sper să fie totul în regulă, dar eu simt deja că totul este bine. Totul este în regulă! Este o sarcină la o vârstă înaintată, am 42 de ani… Eram convinși că nu o să se mai întâmple, dar s-a întâmplat pur și simplu. Ne doream, dar nu ne așteptam. N-am făcut tratamente sau ceva de genul”, a spus Laura Cosoi pentru Playtech.ro.

Citește și:
Fiul Andreei Berecleanu a absolvit liceul la Londra. Cum arată Petru și ce mesaj emoționant a transmis prezentatoarea

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people