Ce a dezvăluit Jorge după ce s-a întors în România fiind eliminat de la Survivor All Stars: „Răsucirea genunchiului a fost foarte dură”

Jorge s-a întors acasă după ce a fost eliminat de la Survivor All Stars din cauza unui accident la genunchi.

Ce a dezvăluit Jorge după ce s-a întors în România fiind eliminat de la Survivor All Stars: "Răsucirea genunchiului a fost foarte dură"

Jorge a revenit acasă după eliminarea sa din competiția Survivor All Stars, emisiune difuzată pe Pro TV și prezentată de Daniel Pavel. De această dată, artistul a fost eliminat din motive medicale, la fel ca și prima oară. Din păcate, Jorge s-a accidentat la unul dintre genunchi, iar medicii din Republica Dominicană, locul unde se filmează emisiunea, nu au oferit vești îmbucurătoare.

Jorge s-a întors acasă după eliminarea de la Survivor All Stars

Jorge se pregătește să treacă printr-o perioadă medicală dificilă, deoarece va fi supus unei noi intervenții chirurgicale. Într-un interviu pentru Ciao.ro, artistul a oferit mai multe detalii despre accidentarea din cadrul competiției și intervenția chirurgicală prin care va trece.

„Am simțit că nu e bine, încă de când am căzut. Răsucirea genunchiului a fost foarte dură și faptul că abia mai puneam piciorul jos, m-a dus cu gândul la eliminare.”

Cu toate că finalul competiției nu este cel pe care și-l dorea, Jorge s-a bucurat din plin de experiență și de faptul că a ajuns în echipa Războinicilor. Deși spune că inițial nu își mai dorea să rămână în competiție, s-a bucurat apoi de șansa ce i-a fost oferită.

„A fost extraordinar la Războinici. Oameni extraordinari cu un simț al umorului foarte dezvoltat și cu mult chef de viață. Mi-a plăcut foarte mult că am avut șansa asta. (…) Inițial am fost nervos că mai rămân. Abia așteptam să plec acasă, însă Dumnezeu a avut alt plan pentru mine și era păcat să ratez experiența asta atât de frumoasă, de la Războinici.”

„Absolut nici unul (regret n.red). Sunt recunoscător că am participat la Survivor All Stars, este o șansă unică. De-aia m-am și dus, chiar dacă știam că nu sunt total recuperat la genunchi.”, a mai spus Jorge.

În ceea ce privește planurile pentru viitorul apropiat, Jorge urmează să treacă printr-o intervenție chirurgicală din cauza accidentului la genunchi. Cu toate acestea, el rămâne pozitiv și anunță noi proiecte profesionale.

„Urmează o a doua operație la genunchi, multe filmări la podcast și inaugurarea unor apartamente la mare pe care urmează să le dăm la închiriat, începând cu vara aceasta”.

În urmă cu câteva săptămâni, Survivor i-a pus pe competitori în fața unei premiere absolute, care i-a lăsat fără cuvinte și pe cei de acasă cu emoțiile la cele mai înalte cote. Jador și Jorge au fost puși în fața deciziei de a reconfigura cele două triburi.

Artistul s-a accidentat în timpul concursului

În urma alegerilor, Jorge a devenit membru al tribului Războinicilor, iar Maria Lungu, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag s-au mutat în echipa roșie, a Faimoșilor. Ceilalți concurenți au rămas în triburile care i-au consacrat.

Din motive medicale, Jorge a fost descalificat de la Survivor All Stars.

„Jorge, toate drumurile și traseele tale în Survivor România au însemnat, înseamnă și vor însemna enorm. Însă a mai avut loc un traseu, cel al documentelor tale medicale, cel al analizelor tale. Și, Jorge, având în vedere toate aceste analize, acum și aici, în acest consiliu tribal, Survivor România All Stars se încheie pentru tine. Pe considerente medicale.”, a anunțat Daniel Pavel.

Citește și:
Cele mai spectaculoase & sexy ținute de la afterparty-urile de la Premiile Oscar 2024

foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people