Ce a dezvăluit Gina Pistol despre viața ei, după ce a decis să renunțe la televiziune

Gina Pistol a luat decizia de a se retrage din televiziune.

Ce a dezvăluit Gina Pistol despre viața ei, după ce a decis să renunțe la televiziune

După o colaborare de 7 ani cu postul TV Antena 1, timp în care a fost prezentatoarea emisiunilor de succes Chefi la cuțite și Asia Express, Gina Pistol a decis că a sosit momentul unei pauze în activitatea profesională, pentru a-și putea dedica mai mult timp familiei, în special creșterii fiicei sale, Josephine. Astfel, sezonul 11 Chefi la cuțite, care este difuzat de Antena 1 în această primăvară, este ultimul prezentat de Gina Pistol.

De când a făcut anunțul care i-a întristat pe fani, multă lume s-a întrebat cu ce se ocupă acum Gina Pistol și ce se mai întâmplă în viața ei, în afara timpului dedicat creșterii fetiței sale. Prezentatoarea are o comunitate foarte strânsă de fani cu care interacționează frecvent și povestește despre momentele importante din viața ei.

Gina Pistol a transmis un mesaj inspirațional fanilor de pe rețelele de socializare în care îi îndeamnă să se bucure de viață și de experiențele de care au parte în fiecare zi.

„Sunt ceea ce trăiesc. Fiecare femeie are drumul ei, pavat cu aventuri, zâmbete, lacrimi și ambiție. Zi de zi înaintăm pe acest drum pe care îl construim din experiențe. Hai să ne bucurăm de cât de departe am reușit să ajungem și să nu uităm să ne mai oprim din când în când să admirăm priveliștea”, a scris Gina Pistol, pe pagina sa de Instagram.

Motivul pentru care Gina Pistol s-a retras din televiziune

Mona Segall, producătoarea emisiunilor de la Antena, a oferit detalii despre decizia prezentatoarei TV de a părăsi proiectul Chefi la cuțite, susținând că a încercat să o facă pe partenera lui Smiley să se răzgândească.

Mona Segall a fost invitată la podcastul Fain & Simplu moderat de Mihai Morar, unde a discutat despre motivul pentru care Gina Pistol a ales să plece de la Antena 1. Conform declarațiilor făcute de Mona Segall, partenera lui Smiley a decis să renunțe la emisiunea Chefi la cuțite pentru a petrece mai mult timp cu fiica sa, Josephine. Astfel, producătoarea a încercat să o convingă să rămână, însă, în cele din urmă a înțeles că familia este importantă pentru Gina.

„Chefi la cuțite nu este ușor de făcut. Pentru noi, că suntem la sezonul 12, sigur că pare mai ușor. Dar munca Ginei, mai ales în perioada de audiții înseamnă că stă de la 10 dimineața, ea trebuia să plece de acasă de la 8, și uneori stătea până la 2 noaptea. Ea e obișnuită să stea cu cea mică, iar cea mică e obișnuită cu ea. Ea asta a ales. Nu mi-a fost ușor. Am încercat să o facă să se răzgândească, dar nu prea încerc să fac oamenii să se răzgândească atunci când e vorba despre o asemenea hotărâre de care depinde viața, familia. Am făcut și eu greșelile mele. Eu n-am ales niciodată familia și îmi pare rău în anumite momente. Îmi pare rău doar pentru fiul meu, dar nu puteam să o fac altfel. Sentimentul de vinovăție există. Nu încerc să conving pe nimeni, pentru că sunt decizii de viață și nu fac decât să mă supun eu unei mare presiuni și responsabilități', a declarat Mona Segall.

Citește și:
Ce decizie au luat Theo Rose și partenerul ei, Anghel Damian, cu privire la copilul lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people