Ce a dezvăluit Cosmin Natanticu despre Cătălin Bordea, colegul lui de la iUmor: „Eu cu Delia ne chinuim…”

Cosmin Natanticu a vorbit despre Cătălin Bordea, colegul lui de la iUmor, și viața lui personală după divorț.

Ce a dezvăluit Cosmin Natanticu despre Cătălin Bordea, colegul lui de la iUmor: "Eu cu Delia ne chinuim..."

Cosmin Natanticu a făcut declarații neașteptate despre Cătălin Bordea, colegul lui de la emisiunea „iUmor.” Pe lângă cei doi, din juriu mai fac parte Delia și Cheloo.

Cătălin Bordea a anunțat în luna iulie despărțirea de soția lui. Juratul emisiunii „iUmor” a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă. După separarea lor, actorul a trecut prin momente dificile pentru că au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu fostul lui bun prieten, rapperul Spike, pe numele său real Paul Mărăcine. Livia a preferat să fie rezervată în ceea ce privește aparițiile sale și mulți sunt curioși să afle mai multe despre activitatea ei profesională. Ei bine, ea se ocupă de partea de booking pentru casa de discuri ATOM, care reprezintă mai multe nume cunoscute din industria muzicală din România, printre care și Spike.

După despărțirea de soția lui, au existat zvonuri conform cărora Cătălin Bordea și-ar fi refăcut viața amoroasă. Chiar dacă au existat fotografii care îl surprindeau în momente tandre alături de o femeie, acesta a declarat în cele din urmă că nu are o iubită nouă. Cosmin Natanticu, colegul lui de la show-ul „iUmor”, a făcut recent o serie de dezvăluiri surprinzătoare despre Cătălin Bordea. Întrebat dacă a făcut glume cu actorul despre fosta lui soție, el a avut un răspuns surprinzător:

„O, da! Cum să nu?! Eu cu Delia ne chinuim să-i găsim pe câte una care să merite. Mai mult Delia se ocupă, recunosc, eu îl încurajez „du-te, tată, du-te.” Am și eu o glumă despre Bordea și Livia, vă aștept la mine, la stand-up. Da, eu mă știu cu amândoi. Bordea e colegul meu, prietenul meu, Livia a fost soția lui. Am fost la ei la nuntă, Spike, naș. Plus că, dacă vorbim despre Bordea, e comediant, nu are cum să se supere. Eu zic să stea un pic să se bucure de burlăcie, că el mereu a sărit dintr-o relație în alta, din câte știu eu. Îl știu de mult timp, de 20 de ani aproape”, a spus Cosmin Natanticu pentru cancan.ro

Surse din presa mondenă au declarat că relația dintre Livia, fosta soție a juratului de la „iUmor”, și Spike este mai serioasă decât se credea, mai mult chiar, cei doi s-ar fi mutat împreună. Întrebat ce părere are despre acest lucru, Cătălin Bordea a dat un răspuns tăios, vrând să reafirme încă o dată faptul că nu îl mai interesează deloc viața fostei sale soții.

„Mai tare m-ar interesa dacă se muta Sofia Vicoveanca cu Uzzi”, a declarat acesta, cu ironie, pentru CANCAN.RO.

Recent, juratul de la „iUmor” a fost surprins de paparazzi după ce și-a terminat programul de alergare, în Pădurea Băneasa, urcându-se în automobilul condus până mai recent de fosta sa soție.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea a mai dezvăluit că acum se concentrează pe propria persoană, dar și pe activitatea profesională.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a mai spus pentru sursa citată.

Citește și:
Ce au precizat reprezentanții PRO TV după ce o fostă concurentă de la „Vocea României' a declarat că emisiunea este regizată

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people