Ce a dezvăluit Cătălin Bordea despre viața lui amoroasă la câteva luni de când a divorțat: „După război…”

Cătălin Bordea a dezvăluit că acum se concentrează pe propria persoană, dar și pe activitatea profesională.

Ce a dezvăluit Cătălin Bordea despre viața lui amoroasă la câteva luni de când a divorțat: "După război..."

Acum câteva luni, Cătălin Bordea a confirmat că el și soția lui, Livia, s-au despărțit. După ce în presă au apărut mai multe zvonuri conform cărora cei doi ar fi divorțat în secret la notar, comediantul a făcut primele declarații pe marginea acestui subiect. Juratul emisiunii „iUmor” de la Antena 1 a cunoscut-o pe Livia în anul 2012. Cei doi s-au căsătorit civil în 2014, iar în 2019 a avut loc cununia religioasă.

Cătălin Bordea a trecut prin momente dificile după ce au apărut imagini cu fosta sa soție, Livia, în timp ce se săruta cu bunul lui prieten, Spike. În urma acestora, comediantul a transmis și un mesaj dur pe rețelele de socializare, iar recent a făcut un comentariu referitor la viața lui personală.

Deși au existat fotografii care îl surprindeau pe Cătălin Bordea în momente tandre alături de o femeie misterioasă, iar în prima declarație nu nega faptul că are o relație, comedianul trece peste ultima lovitură primită din partea fostei sale soții, Livia, care a fost surprinsă sărutându-se cu Spike. Întrebat de Cancan.ro dacă este în prezent într-o relație, Bordea a dezvăluit că nu are o iubită.

„Nici nu se pune problema sa îmi placă de cineva momentan având în vedere că mă refac după război. Cred ca e normal și firesc după ce ieși dintr-o relație sa rămâi o perioada singur”, a spus juratul iUmor pentru sursa citată.

Cătălin Bordea, noi ironii la adresa fostei soții și a lui Spike

În cadrul podcast-ului pe care Bordea îl realizează alături de Nelu Cortea a fost invitat recent magicianul Robert Tudor, iar la un moment dat, cei trei au purtat o discuție despre infidelitate.

Pe un ton amuzant, Bordea a declarat că el nu a fost înșelat niciodată, povestind că a încercat să își țină partenerele departe de mărăcini, o aluzie evidentă la Spike, al cărui nume real este Paul Mărăcine.

„Cătălin Bordea: Eu nu am fost înșelat niciodată.
Robert Tudor: I-auzi, foarte bine, dar ce naiba mănânci?
Cătălin Bordea: Quinoa, din astea. Pe mine m-au respectat toate și asta îmi place. Au fost recunoscătoare, au înțeles că iubirea e iubire, că valorile sunt valori. Voi doi… treaba voastră. Pe Cătălin nimeni.
Robert Tudor: Dar cum? Semnai contract cu ele?
Cătălin Bordea: Nu, dar le țineam departe de scaieți, de mărăcini.
Nelu Cortea: Până și producția râde în spate', a fost discuția celor trei.

Cătălin Bordea a dezvăluit în culisele emisiunii iUmor și care este unul dintre regretele sale după ce căsătoria lui s-a destrămat. El a fost întrebat de către producție dacă are vreun tatuaj pe care îl regretă, dezvăluind că tatuajul cu numele soției sale este cel pe care vrea să îl acopere.

„Nu (n.red.- nu regretă niciun tatuaj)! Ba da! Am unul cu nevasta mea, dar acolo e ușor de acoperit că scrie Livia și o să fac din Livia „I liv ya”. Nu, îl acopăr cu o chestie neagră așa, cu mormânt.”, a spus Cătălin Bordea, în cadrul emisiunii.

Se pare că lui Cătălin Bordea i-a fost destul de greu să treacă peste momentul divorțului, iar acest lucru a fost confirmat de Emi de la Noaptea Târziu, colegul lui de la emisiunea iUmor.

„După divorț, domnul Bordea cred că s-a împăcat cu ideea, ca orice om, pentru că viața merge înainte. Din păcate, la el a fost o perioadă mai tristă și probabil de asta sezonul trecut a fost puțin mai apatic. Dar acum e foarte activ și foarte mișto!”, a declarat Emi pentru Cancan.ro.

Recent, juratul de la iUmor a fost surprins de paparazzi după ce și-a terminat programul de alergare, în Pădurea Băneasa, urcându-se în automobilul condus până mai recent de fosta sa soție.

„I-o lăsasem ei și o plăteam eu, ca un gest de bun simț. Însă după ultimele știri mi-am luat mașina înapoi. Acum o conduc eu. Mașina e absolut fantastică”, a declarat Cătălin Bordea pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea a mai dezvăluit că acum se concentrează pe propria persoană, dar și pe activitatea profesională.

„Mă refac și lucrez foarte tare la a redobândi încrederea în anumiți oameni. Sunt sigur că voi reuși. Că sunt și oameni buni printre noi. În rest am spectacole, filmări, fac sport și am pe masă vin alb”, a mai spus pentru sursa citată.

Citește și:
Noi probleme pentru Britney Spears după anunțul divorțului de Sam Asghari. Ce pretenții are Kevin Federline, fostul ei soț, cu care are doi copii

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people