Ce a dezvăluit Carmen Grebenișan despre faptul că prietena ei, Alina Ceușan, e prezentatoarea emisiunii Love Island: „I se potrivește perfect”

Carmen Grebenișan a vorbit despre prietena ei, Alina Ceușan, și despre faptul că aceasta prezintă emisiunea Love Island.

Ce a dezvăluit Carmen Grebenișan despre faptul că prietena ei, Alina Ceușan, e prezentatoarea emisiunii Love Island: "I se potrivește perfect"

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan se numără printre cele mai cunoscute creatoare de conținut din România. Pe cele două le leagă o relație de prietenie de foarte mulți ani, iar publicul a avut ocazia să le descopere și în cadrul show-ului „Asia Express”, în sezonul trei, acolo unde au făcut echipă și au impresionat prin determinarea de care au dat dovadă în probele atât de solicitante.

Carmen Grebenișan a vorbit recent despre Alina Ceușan, și despre faptul că aceasta prezintă emisiunea Love Island, care este filmată în Tenerife. Creatoarea de conținut a dezvăluit că înțelege care sunt sacrificiile pe care le face prietena ei pentru rolul de prezentatoare și că este nevoită să stea departe de soțul ei, având în vedere că și ea a stat cinci luni la Survivor România și a ajuns și până în finala show-ului. 

„Mi se pare că i se potrivește perfect job-ul de prezentatoare. Are mereu cuvintele la ea. Știe când să se oprească. Cred că i se potrivește perfect și sper să continue în anii următori tot în direcția asta. Copilul este cu ea acolo, dar nu este soțul. Nu poți să le ai pe toate în același timp. Ai job și copil sau ai copil și soț…sacrificii! Și eu am făcut sacrificii. Am stat 8 luni plecată și am vorbit doar 5 minute în 8 luni cu soțul meu. Ăsta este adevărul. A fost un sacrificiu și mi-l asum. Din punct de vedere fizic, s-ar putea să găsesc niște afecțiuni. Urmează să îmi fac niște analize”, a declarat Carmen Grebenișan în cadrul unui interviu pentru Playtech Știri.

În ceea ce privește posibilitatea de a fi la rândul ei prezentatoare, Carmen Grebenișan consideră că nu i se potrivește acest rol. 

„Eu nu aș putea să fac ce face Alina. Ea este obiectivă, privește lucrurile altfel. Știe când să se oprească. Dacă eu aș vedea ceva ce nu îmi place, aș spune, nu aș putea să mă abțin. Ea are mereu cuvintele la ea și știe să gestioneze situațiile. Eu nu aș putea. Sigur aș fi subiectivă și m-aș implica emoțional. Nu cred că prezentatorul are voie să se implice emoțional. Aș fi fost foarte subectivă, s-ar fi simțit implicarea mea , iar eu nu știu să îmi pun aceste limite”, a completat Carmen Grebenișan pentru sursa menționată. 

Acum ceva timp, Alina Ceușan a fost invitată la podcastul găzduit de Jorge, iar atunci a vorbit despre relația ei de prietenie cu Carmen Grebenișan și despre momentul în care amândouă au început să fie active în mediul online.

„Carmen și-a deschis blogul cred că la un an după mine, ceva de genul. Când i-am zis: „Hai fă treaba asta. Că, uite, e mișto. Mi se pare că există oportunități aici. Putem face lucrurile împreună. Putem pleca, să fim peste tot împreună.” Lucruri care s-au și întâmplat. Cred că noi noi aveam această putere de manifestare dinainte să știm că există așa ceva. Ne gândeam foarte mult la aceste situații. Încercam să ne gândim ca și cum suntem deja acolo. Prietenia noastră a fost un lucru foarte natural și mă bucur că în parcursul nostru în online am reușit să facem toate lucrurile astea împreună”, a povestit Alina Ceușan.

Citește și:
Laura Giurcanu, prima reacție după ce a fost surprinsă în ipostaze pasionale cu Aris Eram

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people