Ce a dezvăluit Andreea Ibacka despre relația dintre copiii ei și Inoke, fiica lui Cabral din prima căsătorie: „Diferența e de o generație întreagă”

Andreea Ibacka a vorbit despre relația dintre cei doi copii ai ei, Namiko și Tiago, și fiica pe care Cabral o are din prima căsătorie.

Ce a dezvăluit Andreea Ibacka despre relația dintre copiii ei și Inoke, fiica lui Cabral din prima căsătorie: "Diferența e de o generație întreagă"

Andreea și Cabral Ibacka formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut în 2007, atunci când erau colegi într-o telenovelă românească, și s-au căsătorit în anul 2011. Au împreună doi copii, pe Namiko și pe Tiago, iar prezentatorul TV mai are o fată, care locuiește în Olanda, pe nume Inoke, din mariajul cu fosta lui soție, Luana Mitran.

Într-un interviu acordat recent, Andreea Ibacka a dezvăluit că împreună cu cei doi copii a fost în vacanță în Amsterdam, ocazie cu care au vizitat-o și pe Inoke.

„Am fost cu copiii la Amsterdam. Știu, este o destinație atipică pentru copii, dar cu puțin research găsești foarte multe activități pentru ei. Am văzut fel de fel de locuri de joacă, parcuri de distracții, muzee altfel. Nu sunt muzeele alea pe vechi, deoarece copiii se plictisesc la picturi, sculpturi și din astea. Și a fost foarte tare, că s-au reunit frații. Inoke, sora cea mare, locuiește acolo de doi ani și e prima oară când am vizitat-o în locație. Până acum ne vedeam când venea ea în țară. Și a fost o vacanță foarte reușită”, a declarat Andreea pentru Cancan.ro.

Andreea Ibacka a vorbit deschis și despre relația dintre copiii ei și Inoke, fiica lui Cabral din prima căsătorie.

„E o diferență de vârstă destul de mare și ținem tot timpul legătura pe videocall, în general cam așa ne vedem. De vreo două trei ori pe an ne vedem live. Și e o relație foarte mișto, dar sunt în etape foarte diferite, așa că Inoke se pune la mintea lui Namiko, îi ascultă toate poveștile, dramele, telenovelele de la grădiniță. Dar îți dai seama că ele trăiesc povești diferite la momentul ăsta, dar pun bazele unei relații solide pe mai departe. Ea are 21 de ani, ai mei au 5 și 2, diferența e de o generație întreagă”, a mai declarat ea pentru sursa citată.

Ce spune Andreea Ibacka despre diferența de vârstă dintre ea și Cabral

Într-un interviu oferit pentru revista VIVA! acum ceva timp, Andreea Ibacka a vorbit cu sinceritate despre diferența de 8 ani dintre ea și soțul ei, Cabral. Actrița a recunoscut faptul că se mai întâmplă ca uneori să resimtă această diferență între ei, dar, cu toate astea, cei doi au știut să își gestioneze foarte bine problemele, timpul și sarcinile în familie.

„Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral. Da, există momente în care simțim diferit tocmai prin prisma etapei pe care o traversăm. Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!), el a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a declarat Andreea Ibacka într-un interviu pentru VIVA!.

De asemenea, Andreea Ibacka a dezvăluit și ce părere au avut părinții ei despre relația sa cu Cabral. Vedeta a precizat că ea face parte dintr-o familie unită, iar în ultimii ani, de la venirea copiilor pe lume, reușesc să se vadă la câteva zile, iar evenimentele importante din viața lor le petrec mereu împreună.

„Suntem o familie mare și unită, iar asta nu e doar o lozincă. Iar de când au apărut cei mici, ne vedem cu părinții noștri cel mult o dată la câteva zile, ne petrecem toate evenimentele importante împreună, concedii, weekenduri ș.a.m.d”, a mai spus Andreea Ibacka pentru sursa citată anterior.

Citește și:
Alexandru Ion Țiriac, mesaj dur la adresa Serenei Williams după ce aceasta a ironizat-o pe Simona Halep cu privire la sentința de suspendare din tenis

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people