Ce a dezvăluit Alina Eremia despre nuntă la câteva luni de când s-a logodit cu Edi Barbu: „Am în plan să devin mămică…”

La finalul lunii ianuarie, Alina Eremia a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit cu iubitul ei, Edi Barbu.

Alina Eremia este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească. Piesele ei pline de sensibilitate reușesc să ajungă imediat la public, fanii cântăreței fiind de fiecare dată curioși și încântați de colaborările ei.

În plan personal, Alina Eremia formează un cuplu alături de Edi Barbu. Artista și partenerul ei sunt de opt ani într-o relație și au preferat să fie discreți cu povestea lor de dragoste, însă, uneori, își mai surprind fanii cu diverse imagini împreună în ipostaze tandre.

La finalul lunii ianuarie, Alina Eremia a anunțat pe rețelele de socializare că s-a logodit cu iubitul ei, Edi Barbu, chiar de ziua de naștere a acestuia. Cântăreața a dezvăluit și câteva imagini cu inelul de logodnă pe care l-a primit, mărturisind că a zis „Da”.

„DA! 🫢🫢🫢 Happy birthday, love”, este textul postat de artistă în descrierea fotografiilor.

Alina Eremia, dezvăluiri despre planurile de nuntă

Într-un interviu acordat recent, Alina Eremia a vorbit deschis despre nunta cu logodnicul ei.

„Nu am cerut ajutorul unui specialist în domeniu, dar cu siguranță o să apelăm la cineva ca să mai delegăm din responsabilități. Vrem să triem lucrurile și să luăm deciziile importante. Nu vrem să ne batem capul cu lucrurile mai nesemnificative”, a spus artista pentru Cancan.ro.

Alina Eremia a dezvăluit că își dorește foarte mult să devină mamă.

„Am în plan să devin mămică în curând. Nu știu care o să se întâmple prima. Nu este o ordine pe care o să o respectăm, lăsăm lucrurile să decurgă frumos și natural. Nu am nimic de anunțat, acum sunt însărcinată cu cina, doar. Stați liniștiți, dacă am ceva, o să anunț”, a mai spus ea.

Artista a ținut să precizeze că nu se grăbește cu planurile de nuntă, bucurându-se de perioada frumoasă pe care o trăiește acum.

„Nu am să vă dau detalii despre nuntă. Nu ne-am orientat către vreo locație, deși înțeleg că asta este primul lucru de bifat pe listă. Nu ne grăbim. Ne bucurăm de această etapă foarte frumoasă. Este atât de bogată din punct de vedere sentimental și nu vrem să o stricăm cu presiuni inutile. Așa cum nu ne-am grăbit până acum, consider că putem să menținem același ritm pentru că sentimentele sunt reale, iar acestea sunt fundația unei relații: iubirea, încrederea. Mai departe, restul sunt ornamente frumoase, niște lucruri pe care vrem să le punctăm. Luăm lucrurile treptat”, a mai dezvăluit Alina Eremia pentru CANCAN.RO.

În urmă cu ceva timp, Alina Eremia a făcut o serie de mărturisiri despre povestea de dragoste pe care o trăiește alături de partenerul. Artista se simte foarte fericită în relație și îl consideră pe Edi Barbu jumătatea ei. 

„Sunt de opt ani într-o relație cu Edi, o relație extraordinar de frumoasă, o relație care a înflorit cât se poate de frumos, sunt foarte fericită, cred că este jumătatea mea. Inserez din când în când poze pe rețelele de socializare, pentru că lui nu-i place să apară nici în poze, nici în filmări, dar e imposibil atunci când surprind momente frumoase să nu deschid oamenilor o fereastră către lumea mea”, a spus Alina Eremia pentru VIVA!

Întrebată ce îi place cel mai mult la iubitul ei, Alina Eremia a răspuns cu toată sinceritatea că lucrurile simple făcute de Edi Barbu sunt și cele mai frumoase declarații de dragoste pentru ea. 

„Lucrurile simple sunt cele pe care le-am apreciat dintotdeauna. Da, sunt foarte frumoase florile, sau cadourile cu valoare sentimentală, dar cele mai importante sunt momentele când știi că omul de lângă tine e acolo, atunci când ai o problemă, poți să-l suni, atunci când ai nevoie de o îmbrățișare, ți-o oferă, sau te trezești dimineață cu un „te iubesc”, sau cu o privire care spune mai multe decât orice cuvânt. La finalul zilei, atunci când tragi linie, astea sunt lucrurile care rămân cu tine, pentru că în ceea ce privește lucrurile materiale, da, ne bucurăm de ele, însă bucuriile sufletești sunt cele pe care le păstrezi cu adevărat”, a mai spus artista.

Citește și:
Cătălin Bordea, împlinit pe plan profesional după ce a divorțat. Ce a anunțat comediantul: „O confirmare a faptului că orice e posibil’

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people