Ce a dezvăluit Alexandra Ungureanu despre noul ei partener: „E un om extraordinar de bun”

Alexandra Ungureanu a vorbit despre noua ei relație.

Ce a dezvăluit Alexandra Ungureanu despre noul ei partener: "E un om extraordinar de bun"

Alexandra Ungureanu este una dintre cele mai discrete artiste din showbiz-ul românesc. Cântăreața a preferat să-și păstreze relațiile departe de lumina reflectoarelor și puține au fost ocaziile în care a vorbit despre viața ei amoroasă.

În vara anului 2022, Alexandra Ungureanu a fost surprinsă în ipostaze romantice alături de un bărbat celebru. Cântăreața a fost fotografiată de paparazzi într-un mall din București în timp ce se plimba și se săruta cu DJ Gojira, pe numele său real George Dorin Andreescu, care este producător muzical, DJ și moderatorul podcast-ului „Aproximativ discuții”, produs și găzduit de canalul de YouTube Happyfish.

Relația dintre Alexandra Ungureanu și DJ Gojira s-a încheiat între timp și niciunul dintre cei doi nu a vorbit despre motivele pentru care s-au despărțit. În prezent, artista formează un cuplu alături de o altă persoană și a făcut câteva declarații despre povestea de dragoste pe care o trăiește acum. 

„Ea (n.red. dragostea) cu mine e foarte generoasă. Eu cu ea sunt încă un pic circumspectă. Eu sunt destul de cerebrală. E foarte frumos și încă nu-mi vine să cred. Probabil nu voi mai sta cu inima strânsă și mă voi bucura de povestea pe care o trăiesc. Nu mă gândesc la căsătorie. Nu e un subiect care mă pasionează. Cred în lucrurile pe care le trăiesc, sunt frumoase și vreau să ne bucurăm împreună de ele”, a spus Alexandra Ungureanu pentru cancan.ro

În ceea ce îl privește pe partenerul ei, Alexandra Ungureanu a avut o mulțime de cuvinte de laudă la adresa acestuia. 

„E un băiat foarte frumos. Dar nu de asta m-am îndrăgostit de el. E un om extraordinar de bun, care mă înțelege, mă iubește, mă ajută, mă respectă. Mă pune pe un piedestal fără să fie fascinat de statutul meu de artistă. Își dorește să evolueze pentru mine, iar eu la fel, vreau să fiu un om mai bun pentru el”, a adăugat Alexandra Ungureanu pentru aceeași sursă. 

Votează-ți aici favoriții la ELLE Style Awards 2023 și câștigă super premii!

Acum ceva timp, Alexandra Ungureanu a făcut declarații despre căsătorie și despre dorința de a deveni la un moment dat mamă. 

„Pe plan personal sunt într-o etapă bună cu mine. În ultimul timp a fost despre descoperirea mea, pentru că eu ani de zile m-am identificat cu artistul și cumva m-am întrebat ce am eu de oferit dincolo de artist. Am o părere bună despre mine, sunt un om care are ce oferi și în plan personal, deși muzica colorează într-un mod fericit felul meu de a fi și cred că își pun amprenta și asupra relației cu partenerul. Nu știu dacă îmi doresc să mă mărit, dar îmi doresc să fac pași spre o viață în doi cât mai repede, un copil dacă va fi posibil, e momentul în care nu zic nu. Sper să fiu în formă, să fiu sănătoasă e cel mai important. O să încep anul în forță cu sală, power. Mă ocup de mine, trebuie, că atunci când te afunzi foarte mult în muncă și ai niște chestii de bifat, uneori te mai lași pe locul doi”, a mărturisit Alexandra Ungureanu, în exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

Citește și:
Dua Lipa s-a despărțit de iubit, regizorul Romain Gavras, după opt luni de relație

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people