Ce a dezvăluit acum Theo Rose despre fostul ei partener, Alex Leonte, și relația lor: „Nu am fost ce avea nevoie”

Theo Rose a vorbit despre relația cu fostul ei partener, Alex Leonte.

Ce a dezvăluit acum Theo Rose despre fostul ei partener, Alex Leonte, și relația lor: "Nu am fost ce avea nevoie"

Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de cinci ani. Artista și fostul ei partener au păstrat discreția în ceea ce privește. În prezent, cântăreața este într-o relație cu regizorul și scenaristul Anghel Damian, alături de care are un fiu, pe nume Sasha Ioan. 

Theo Rose a vorbit recent despre relația pe care a avut-o cu Alex Leonte, dar și despre motivul pentru care nu a simțit să aibă un copil alături de el. 

„O femeie știe din prima. Eu cred că dacă o femeie spune că nu-și dorește un copil cât timp are o relație, nu își dorește cu el. Am întâlnit multe astfel de situații în care erau în relații lungi și spuneau că nu vor copii, că își trăiesc tinerețea, iar după ce s-au despărțit, a apărut imediat un copil. Cred că am și simțit asta. Nu mă gândeam la asta, poate declarativ. Până la final cred că a devenit așa. Alex este un băiat foarte frumos și așa când discutam noi de cum ar arăta copilul ni se părea tare, dar nu, nu am simțit. Nici eu pentru el nu am fost ce avea nevoie, nici el pentru mine. O lungă perioadă am fost, au fost 5 ani, în care a fost fix ce aveam nevoie. Nici nu s-a întâmplat”, a declarat Theo Rose în podcastul găzduit de Bursucu.

Theo Rose a mai vorbit și despre actualul ei partener, Anghel Damian

„Noi nu am apucat să discutăm prea multe înainte de a face copilul. Noi am făcut copilul, când am discutat, nu am zis că am făcut copilul pentru mine. Am zis că trebuia să se nască, dacă s-a născut, s-a născut pentru el că are viața lui, dar mă bucur. Eu cred despre mine și Anghel că suntem doi oameni buni, el este și deștept. Cred că și datorită familiilor noastre care participă activ la creșterea lui Sasha, vom putea să creștem un băiat mișto. Eu pot să aduc un plus în lumea asta prin existența copilului meu și a educației lui, o să fiu foarte fericită. Nu am nicio garanție.”

Theo Rose a dezvăluit că a fost cerută în căsătorie de către partenerul ei, Anghel Damian. Artista a vorbit în cadrul podcast-ului „Fain & Simplu”, găzduit de Mihai Morar, despre cererea în căsătorie. Cântăreața a fost luată prin surprindere de gestul făcut de Anghel Damian. Vedeta a primit un inel care are o semnificație specială.

„Anghel mi-a făcut un cadou care pentru mine înseamnă mult și a venit într-un gest de ziua noastră, că noi ne serbăm la câteva ore distanță, un inel lat, pe care erau gravate niște versuri în limba franceză. Era însoțit de o cerere de a ne petrece restul vieții împreună.”

În ceea ce privește planurile de nuntă, Anghel Damian a ținut să precizeze că preferă ca evenimentul să fie unul restrâns. 

„Eu îmi doresc o chestie extrem de restrânsă. Nu vreau să fie petrecerea aia cu 500 de oameni. Mi-aș dori la un moment dat să fie și asta, dar mi se pare că sunt două lucruri care se exclud una pe cealaltă: momentul ăsta de intimitate care trebuie să existe, să fie pur intim, și după care, cumva să împărtășești această bucurie cu lumea.”

Citește și:
Sânziana Negru și Laura Giurcanu, concurente la Chefi la cuțite. Ce au gătit cele două și de ce au fost criticate de chefi: „Este acru' (VIDEO)

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people