Ce a dezvăluit abia acum Crina Abrudan despre participarea ei la Survivor România

Crina Abrudan a rezistat doar 4 săptămâni în competiția Survivor România.

Ce a dezvăluit abia acum Crina Abrudan despre participarea ei la Survivor România

Crina Abrudan a rezistat doar 4 săptămâni în competiția Survivor România 2023, emisiunea de mare succes difuzată de PRO TV. Ea a fost eliminată din concurs în luna martie, ca urmare a numărului mic de voturi primit de la telespectatori. Alături de ea, mai fuseseră nominalizați spre eliminare Carmen Grebenișan, DOC și Ada Dumitru.

„Nu am niciun regret, nici că am venit nici că plec. Am venit aici strict pentru mine, nu am venit ca să demonstrez ceva cuiva. Am venit pentru mine pentru că urmăream formatul de mult și mi-am dorit să ajung aici și am ajuns (…) Sunt sigură că Universul a decis ceea ce este pentru mine. (…) Am simțit că oamenii nu-și mai spun lucruri, ci și reproșează lucruri”, a spus Crina Abrudan după ce Daniel Pavel i-a rostit numele în consiliu.

În urma participării la Survivor România, vedeta a suferit câteva probleme medicale, care i-au adus dificultăți. Conform declarațiilor sale, Crina Abrudan a avut parte de o lună dificilă, trăind în condiții greu de imaginat și s-a confruntat cu probleme de sănătate. De asemenea, vedeta a precizat că are și dureri de spate și a dat vina pe condițiile din junglă în care trebuie să stea concurenții zi de zi.

Cu toate acestea, fosta prezentatoare nu regretă că a participat la competiția difuzată de PRO TV, dar este dezamăgită că nu a rezistat mai mult în concurs.

„Am fost, într-adevăr, foarte entuziasmată de participarea la „Survivor, însă nu la fel de entuziasmată de plecarea după doar patru săptămâni. Dorința mea era să stau cam două-trei luni, lucru care ar fi fost mai ușor de realizat dacă intram la început. Odată ce am intrat pe parcursul competiției, eram conștientă că va fi greu să mă integrez în echipă. Este cumva ceva specific reality-show-urilor ca cei care intră apoi să nu supraviețuiască mult, să fie priviți ca niște intruși în echipă, pentru că ceilalți concurenți deja trecuseră prin câteva săptămâni de competiție împreună și prin niște lucruri care i-au unit. Și oricât s-ar fi certat sau dezamăgit unii pe alții, când este vorba despre o eliminare, tot spre un nou venit se îndreaptă atenția lor”, a declarat Crina Abrudan în interviul acordat publicației VIVA!.

Vedeta a dezvăluit și ce ar schimba acum la modul în care s-a comportat în cele patru săptămâni de Survivor.

„Dacă aș lua-o de la capăt, ar trebui să abordez diferit relația cu oamenii. Aici mi-a fost, de fapt, greu și nu știu dacă aș putea să fiu altfel și să ies și mândră de mine de acolo, și apreciată de public. De aceea, pentru mine, probabil că cele patru săptămâni au fost suficiente. M-au bucurat enorm mesajele primite și comentariile citite în online pe toate paginile de socializare ale „Survivor, și nu au fost puține, au fost mii de oameni care au avut cuvinte frumoase la adresa mea… Am constatat că acolo totul este văzut negativ, rău, iar oamenii nu iau de bun niciun lucru frumos și pozitiv. Dar, cu toate acestea, pentru momentele în care eu m-am simțit bine în această competiție și în care am avut satisfacția unor lucruri importante și frumoase făcute de mine, cu tot greul, nu spun că nu aș mai lua-o niciodată de la capăt într-o astfel de provocare”, a mai precizat ea pentru sursa citată.

Citește și:
Brooklyn Beckham și Nicola Peltz sărbătoresc un an de căsnicie. Mesajul transmis de Victoria Beckham: „Atât de special'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people