Ce a determinat-o pe Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, să-și schimbe numele de familie

Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, a renunțat la numele tatălui său.

Ce a determinat-o pe Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, să-și schimbe numele de familie

Fiica lui Brad Pitt, Shiloh, a așteptat patru ani pentru a renunța la numele tatălui ei, după o neînțelegere în timpul unei bătălii pentru custodie, când avea doar 14 ani. Shiloh Jolie-Pitt a depus actele pentru a renunța la numele Pitt pe data de 30 mai, la trei zile după ce a împlinit 18 ani, fiind cel mai devreme moment în care putea face acest lucru.

De ce a renunțat Shiloh la numele Pitt

The Mail a dezvăluit săptămâna trecută că Shiloh și-a angajat și plătit propriul avocat pentru a se ocupa de această chestiune. O sursă apropiată procedurilor a declarat că demersul a fost „legat de istoricul abuzurilor” comise de tatăl ei și, de asemenea, de „încălcarea drepturilor de victimă ale lui Shiloh”.

„Mi s-a spus că ea îl învinovățește pe tatăl ei pentru demersurile legale care au însemnat că nu a apucat să depună mărturie cu privire la dorințele ei, în ceea ce privește custodia. De asemenea, nu a apucat să vorbească despre ce s-a întâmplat în acel zbor fatidic din 2016, care a dus la sfârșitul căsniciei părinților ei – deși a vrut să o facă.', susține sursa.

În temeiul Legii privind drepturile victimelor infracțiunilor, printre care se numără: „Dreptul de a nu fi exclusă de la o astfel de procedură judiciară publică, cu excepția cazului în care instanța, după ce primește dovezi clare și convingătoare, stabilește că mărturia victimei ar fi modificată în mod substanțial dacă victima ar auzi alte mărturii în cadrul procedurii respective”.

Tânăra nu ar fi fost lăsată să depună mărturie

Chestiunea aranjamentelor privind custodia celor șase copii, Pax, Maddox, Zahara, Shiloh, Knox și Vivienne, a fost decisă în timpul a șase luni de audieri cu ușile închise, între decembrie 2020 și mai 2021. Angelina Jolie a cerut ca aceștia să depună mărturie, dar nu a avut succes. Judecătorul John Oudekirk a decis că aceasta ar trebui să fie 50-50 și a refuzat să audieze mărturiile copiilor, care au fost deja supuși unei evaluări terapeutice, care a fost raportată instanței.

Sentința a fost anulată ulterior, în 2021, după ce Jolie a făcut apel pe motiv că judecătorul avea o legătură cu unul dintre avocații lui Pitt. O sursă spune: „Schimbarea numelui se întoarce la bătălia pentru custodie și la convingerea lui Shiloh că drepturile ei ca victimă au fost încălcate. Shiloh a crezut că avea dreptul, ca victimă a unei infracțiuni, să depună mărturie – și a fost împiedicată să facă acest lucru.””

Într-un raport FBI privind incidentul, publicat în 2022, Jolie l-a acuzat pe Pitt de agresiune fizică în timp ce familia se afla într-un zbor spre California, lucru pe care acesta l-a negat întotdeauna. Pitt a fost acuzat, de asemenea, că l-a atacat pe unul dintre copii în avion, dar a fost exonerat de acuzații de către poliția din Los Angeles.

Citește și:
Demi Moore, apariție spectaculoasă pe covorul roșu. Accesoriul inedit purtat de actriță

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people