Catrinel Sandu a dezvăluit că nu mai păstrează legătura cu tatăl fiicelor sale. Care e motivul: „Nu avem niciun fel de comunicare”

Catrinel Sandu a vorbit despre tatăl fiicelor sale.

Catrinel Sandu a dezvăluit că nu mai păstrează legătura cu tatăl fiicelor sale. Care e motivul: "Nu avem niciun fel de comunicare"

Catrinel Sandu anunța la sfârșitul anului 2017 că divorțează de Gabriel Trifu. Vedeta și fostul jucător de tenis au împreună două fete, pe Sara și Lara. În prezent, Catrinel Sandu formează un cuplu alături de Steve Schroeter, care este medic stomatolog și care mai are doi copii din prima căsătorie. Cei doi s-au căsătorit religios în America, pe data de 11 noiembrie 2019, și au avut parte de o ceremonie pe o plajă din Florida. În vara anului 2021 s-au căsătorit religios și în România, în cadrul unui eveniment discret, alături de familie și câțiva prieteni apropiați.

Catrinel Sandu locuiește de mai bine de 14 ani în SUA. Ea este profesoară de dans și de balet în cadrul Manatee School for the Arts. După ce a părăsit România, vedeta a început o nouă viață. În cadrul unui interviu acordat recent, Catrinel Sandu a dezvăluit că nu mai păstrează legătura cu tatăl fiicelor sale.

„Din păcate, în cazul nostru lucrurile nu sunt pe roz. Nu avem niciun fel de comunicare, la modul că există un parenting plan, pe care încercăm să îl urmăm. A avut o perioadă în care a dispărut și am fost la tribunal iar. A pierdut. A fost vorba și despre niște bani pe care nu i-a plătit de foarte mulți ani, dar pe care i-a plătit până la urmă și nu e frumos ce se întâmplă. Mi-ar fi plăcut ca lucrurile să stea altfel. Să am de-a face cu un om matur care se gândește la binele copiilor, nu la chestii personale. Nici măcar nu știu cum să le numesc. Dacă e fericit, merge mai departe și lasă ura în spate. Dar nu, din păcate din acest punct de vedere nu suntem OK și e păcat, deoarece copiii cresc, sunt mari, judecă, la un moment dat. Iar în momentul în care ajung la vârsta respectivă aleg și s-ar putea să nu le mai placă și să nu te mai caute”, a spus Catrinel Sandu pentru VIVA!

De asemenea, Catrinel Sandu a vorbit și despre educația pe care le-o oferă fiicelor sale, Sara și Lara, și despre valorile pe care ar vrea să le respecte cele două. 

„Discut mult cu ele și încerc să fiu apropiată de ele, dar în același timp ele știu că, în momentul în care vorbesc românește, e de rău. În primul rând, respectul e numărul 1 pentru toată lumea. Le explic despre cei 7 ani de acasă și ele nu știu, pentru că nu există expresia aceasta aici. Știu care sunt limitele, pentru că avem limite. Lara nu cred că a fost pedepsită vreodată, Sara a mai încercat câte ceva, glumind. Nu sunt o mamă exagerată, le las să facă lucrurile singure. Le ajut și le răsfăț, dar în limitele în care să nu am copii răzgâiați și care cred că li se cuvine totul. Au valori și respect.

Înțeleg că nimic nu e ușor în viață. Vreau să dezvolt niște femei frumoase, deștepte, puternice, dar femei. Nu vreau să se transforme în „eu pot tot, fac tot”, să facă, dar să nu își piardă feminitatea. Și ce e mai important, să fie niște femei independente financiar. Ai un partener lângă tine, OK, dar nu vreau să depindă de nimeni niciodată și să nu facă compromisuri. Să știe ce e important și ce nu”, a completat Catrinel Sandu pentru sursa citată. 

Într-un interviu acordat recent, Catrinel Sandu a mărturisit se simte extrem de fericită și împlinită alături de partenerul ei de viață, Steve Schroeter, și a avut o mulțime de cuvinte de laudă la adresa lui.

„Cât de fericită sunt? Nu am cuvinte să îți spun cât sunt de fericită! Nu cred că am putut să visez vreodată să fiu atât de fericită! Și sunt mai fericită decât am fost vreodată în viața mea, pentru că suntem chiar foarte bine! Steve este un om despre care nu am cuvinte să îți spun! Chiar vorbeam cu el și râdeam, povesteam de cupluri, că fiecare ar schimba câte ceva la celălalt. Tot timpul noi spunem că nu am schimba nimic. Pentru mine el este perfect și nouă ne place tot timpul să ne spunem unul celuilalt că suntem totul! Și așa este! El e totul pentru mine, eu sunt totul pentru el! Este mai mult decât sufletul meu pereche! Este un nivel al relației și mă bucur din suflet că suntem printre puținii oameni norocoși să avem o astfel de relație, și să întâlnești pe cineva în viața ta care să fie cea mai bună jumătate a ta, omul care să fie totul pentru tine, și cel mai bun prieten, tot, tot, pur și simplu!”, a spus Catrinel Sandu pentru Click!

Citește și:
Ada Condeescu, anunț neașteptat despre viața ei profesională: „Îmi place să lucrez în stilul ăsta așa mai de armată…'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people