Catrinel Menghia, imagini superbe de la aniversarea fiicei sale, Caroline Léon, care a împlinit 5 ani

Catrinel Menghia a sărbătorit-o pe fiica ei, Caroline Léon, printr-o petrecere fabuloasă.

Catrinel Menghia a făcut publice imagini superbe de la aniversarea fiicei sale, Caroline Léon, care pe 25 februarie 2024 a împlinit 5 ani. Pe 3 martie, a fost și ziua de naștere a partenerului ei de viață, producătorul italian de film Massimiliano Di Lodovico, astfel că modelul a avut mai multe motive de sărbătoare. 

Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico formează un cuplu din anul 2012. Cei doi au devenit părinți pentru prima dată în 2019 și se pregătesc să își mărească în curând familia, actrița fiind însărcinată cu un băiețel. Recent, Catrinel Menghia a împărtășit cu fanii ei o serie de fotografii superbe de la aniversările recente din familia ei. Fanii s-au bucurat să vadă imaginile cu ea, partenerul ei de viață și fiica lor. 

În luna noiembrie a anului 2023, Catrinel Menghia a anunțat cu mult entuziasm că va deveni mamă pentru a doua oară. Vestea conform căreia actrița este însărcinată a fost împărtășită de către celebrul model într-un mod inedit. Aceasta a publicat pe rețelele de socializare o imagine în care apare pe coperta revistei Donna Moderna. În fotografie, se poate observa și burtica ei de gravidă. În secțiunea de comentarii, fanii au felicitat-o imediat și i-au transmis gândurile lor bune. 

„Miile mele vieți + una. Îi mulțumesc revistei Donna Moderna pentru că a sintetizat o întreagă existență în acest titlu”, a scris Catrinel Menghia pe contul personal de Instagram.

Catrinel Menghia este considerată de mulți ani deja unul dintre cele mai de succes modele la nivel internațional, apărând în multiple editoriale foto și campanii ale brandurilor de renume.

La vârsta de 16 ani, Catrinel Menghia, care s-a născut în Iași, și-a început cariera în modă. Protagonistă a filmului „La Città Ideale” (2012), de Luigi Lo Cascio, a primit în 2013 Explosive Talent Award la Giffoni Film Festival. În 2015, a jucat în regia lui Brando De Sica în scurtmetrajul „Lerrore”, iar un an mai târziu a primit premiul Kineo la Veneția ca revelație a cinema-ului italian. A jucat în serialul „CSI”, a fost protagonista lungmetrajului „La Gomera” (2019), pe care regizorul Corneliu Porumboiu l-a filmat în România și Spania. Din distribuția filmului „La Gomera” au mai făcut parte Rodica Lazăr, Vlad Ivanov, István Téglás, Sabin Tambrea și George Piștereanu. Ea a fost și ambasadoarea brandului Chopard la ediția din 2018 a Festivalului de Film de la Cannes.

În luna octombrie a anului 2022, Catrinel Menghia a primit un premiu la Rome Film Fest pentru regia debutului în scurtmetraj. Ea a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa / Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi și prezentat în premieră mondială în secțiunea paralelă „Alice nella città a Festa del Cinema di Roma” (Rome Film Fest).

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Lidia Buble despre participarea la Asia Express împreună cu sora ei: „E frustrant să fii judecat pe nedrept'

Foto: Instagram, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people