Catrinel Menghia, anunț inedit pe rețelele de socializare. Actrița renunță la un obiect valoros: „Să continue să strălucească în mâinile cuiva”

Catrinel Menghia a făcut un anunț surprinzător cu privire la un obiect special pentru ea.

Catrinel Menghia, anunț inedit pe rețelele de socializare. Actrița renunță la un obiect valoros: "Să continue să strălucească în mâinile cuiva"

Catrinel Menghia este considerată de mulți ani deja unul dintre cele mai de succes modele la nivel internațional, apărând în multiple editoriale foto și campanii ale brandurilor de renume. Recent, ea a făcut un anunț surprinzător pe rețelele de socializare referitoare la unul dintre cele mai valoroase obiecte ale sale.

Catrinel Menghia, anunț inedit

Modelul a uimit la evenimentul Vanity Fair & Chopard de la Festivalul de Film de la Veneția, unde a purtat o rochie foarte specială pentru ea. Ținuta ei a fost una plină de eleganță, alegând o rochie lungă bej, cu aplicații strălucitoare. Nu este prima dată când Catrinel alege să poarte această rochie la un eveniment de amploare, iar acum a decis să o dea mai departe, donând-o unei persoane care și-o dorește enorm.

„Acum câteva zile, la evenimentul Vanity Fair & Chopard de la Festivalul de Film de la Veneția, am ales să port o rochie cu o poveste specială, adăugând valoare sentimentală și personală look-ului meu, făcându-l cu adevărat unic. A purta aceeași rochie nu înseamnă repetiție, ci redescoperirea valorii a ceea ce îți place. De fiecare dată, spune o poveste nouă. 💫 Acum, vreau ca această rochie să continue să strălucească în mâinile cuiva care are cu adevărat nevoie de ea. Donarea ei înseamnă să împart un pic din magia ei cu altcineva. Dacă știi pe cineva care ar putea să o iubească la fel de mult ca mine, anunță-mă în comentarii sau trimite-mi un mesaj privat!”, este mesajul postat de Catrinel Menghina.

La vârsta de 16 ani, Catrinel Menghia, care s-a născut în Iași, și-a început cariera în modă. Protagonistă a filmului „La Città Ideale” (2012), de Luigi Lo Cascio, a primit în 2013 Explosive Talent Award la Giffoni Film Festival. În 2015, a jucat în regia lui Brando De Sica în scurtmetrajul „Lerrore”, iar un an mai târziu a primit premiul Kineo la Veneția ca revelație a cinema-ului italian. A jucat în serialul „CSI”, a fost protagonista lungmetrajului „La Gomera” (2019), pe care regizorul Corneliu Porumboiu l-a filmat în România și Spania. Din distribuția filmului „La Gomera” au mai făcut parte Rodica Lazăr, Vlad Ivanov, István Téglás, Sabin Tambrea și George Piștereanu. Ea a fost și ambasadoarea brandului Chopard la ediția din 2018 a Festivalului de Film de la Cannes.

În luna octombrie a anului 2022, Catrinel Menghia a primit un premiu la Rome Film Fest pentru regia debutului în scurtmetraj. Ea a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa / Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi și prezentat în premieră mondială în secțiunea paralelă „Alice nella città a Festa del Cinema di Roma” (Rome Film Fest).

Înainte de relația cu Massimiliano Di Lodovico, în perioada 2004-2011, ea a fost căsătorită cu fostul fotbalist italian Massimo Brambatti, care ulterior a devenit jurnalist și impresar sportiv. De la vârsta de 18 ani, Catrinel Menghia locuiește în Italia, unde profesează ca model, actriță, scenaristă și regizoare.

Citește și:
Viviana Sposub și George Burcea, declarații inedite după 4 ani de relație: „S-au întâmplat foarte multe, ceea ce este normal'

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people