Catrinel Menghia a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Mesajul transmis de vedetă: „Sfârșitul celui mai frumos an”

Catrinel Menghia a dezvăluit sexul celui de-al doilea bebeluș.

Catrinel Menghia a dezvăluit sexul celui de-al doilea copil. Mesajul transmis de vedetă: "Sfârșitul celui mai frumos an"

Catrinel Menghia a făcut public sexul celui de-al doilea copil. Modelul, în vârstă de 38 de ani, și partenerul ei de viață, producătorul Massimiliano Di Lodovico, au deja o fetiță împreună, pe nume Caroline Léon, care aproape a împlinit 5 ani.

Catrinel Menghia, Massimiliano Di Lodovico și fiica lor au sărbătorit trecerea în noul an în Monte Carlo. În ultimul trimestru de sarcină, modelul a ales să poarte o rochie midi neagră, cu o croială mulată, șliț lateral și mâneci lungi. Pentru a completa ținuta, a accesorizat cu dresuri negre, bijuterii din aur alb și balerini.

Catrinel Menghia va avea un băiețel

Cu această ocazie, vedeta a dezvăluit sexul bebelușului pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Catrinel Menghia le-a transmis fanilor un mesaj emoționant, prin care și-a exprimat fericirea. De asemenea, vedeta a transmis că, pentru prima dată după 80 de ani, în familia lor li se va alătura un băiețel.

„La mulți ani 2024! Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum. Primul băiat din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani”, a scris Catrinel Menghia în mediul online, în dreptul unui carusel cu fotografii din noaptea de Revelion.

Andreea Esca și Andreea Berecleanu, cunoscutele prezentatoare de știri, au folosit mai multe emoticoane în secțiunea de comentarii, în timp ce prietena modelului, Lili Sandu, a transmis urări de „La mulți ani!!!” și pupici.

Modelul și partenerul ei de viață vor sărbători 13 ani de relație

În luna februarie a acestui an, Catrinel Menghia și Massimiliano Di Lodovico vor sărbători 13 ani de relație. Înainte de aceasta, în perioada 2004-2011, modelul a fost căsătorit cu fostul fotbalist italian Massimo Brambatti, care ulterior a devenit jurnalist și impresar sportiv. Căsnicia lor s-a încheiat din cauza infidelității sale. Înainte de căsătoria cu Brambatti, Catrinel a avut o relație cu artistul și actorul Răzvan Fodor. De la vârsta de doar 18 ani, Catrinel locuiește în Italia, unde profesează atât ca model, cât și ca actriță.

„Sunt mândră că sunt româncă și sunt bucuroasă că sunt apreciată aici. Sunt bucuroasă că vă mândriți cu un nume ca al meu. Nu sunt Nadia Comăneci, dar mă număr printre românii de succes pe care presa i-a enumerat”, declara Catrinel Menghia în 2015, în emisiunea „Refresh”, de la Antena Stars.

Născută pe 1 octombrie 1985 cu numele Catrinel Menghia, modelul și-a schimbat numele de scenă în „Marlon”, susținând că în sudul Italiei numele ei de familie are conotații obscene. Cu toate acestea, conform Unica, în documente va rămâne întotdeauna Menghia, în onoarea tatălui său, căruia i-a făcut această promisiune.

Modelul provine dintr-o familie cu tradiție în sport: mama sa a fost gimnastă, iar tatăl a fost campion la 400 de metri garduri. Până la vârsta de 16 ani, Catrinel a fost atletă și a obținut trei medalii înainte de retragere: un bronz la individual și două medalii de argint cu echipa. Modelul are și o soră mai mică, pe nume Lorena Menghia, care este antrenor de fitness.

Citește și:
Andreea Marin, declarații despre relația cu Adrian Brâncoveanu și nunta cu acesta: „Nu este neapărat necesară la vârsta mea'

foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people