Catrinel Meghia și soțul ei sărbătoresc 14 ani de relație. Actrița a dezvăluit imagini adorabile cu cei doi copii ai lor

Catrinel Meghia și soțul ei, producătorul Massimiliano Di Lodovico, au împlinit 14 ani de când formează un cuplu.

Catrinel Meghia și soțul ei, producătorul Massimiliano Di Lodovico, au împlinit 14 ani de când formează un cuplu. Modelul a dezvăluit că au ales să își petreacă aniversarea la Veneția și cu această ocazie a publicat și mai multe imagini cu cei doi copii pe care îi au împreună: Léon, care a venit pe lume în urmă cu câteva luni și Caroline Léon, care a împlinit recent 5 ani.

„Veneția
Sărbătorind #14years of ❤️ cu micuții noștri Lèon & Caroline”, a scris actrița pe internet.

La sfârșitul lunii martie, Catrinel Menghia a anunțat venirea pe lume a celui de-al doilea copil al său postând mai multe imagini emoționante în care micuțul apare alături de sora lui mai mare, dar și de tatăl său, fotografii pe care le poți vedea în galeria de mai sus.

„Caroline este deja înnebunită după tine… Bine ai venit Léon, Iubirea vieții noastre. Le mulțumim tuturor celor care au făcut posibil acest miracol, fiecare dintre voi a contribuit la realizarea visului nostru”, a scris Catrinel Menghia, într-un mesaj postat în mediul online.

La finalul anului 2023, modelul dezvăluia că, pentru prima dată după 80 de ani, în familia lor li se va alătura un băiețel, fiind foarte fericită și împlinită.

„La mulți ani 2024! Sfârșitul celui mai frumos an, noi 3 + 1 pe drum. Primul băiat din istoria familiei mele din ultimii 80 de ani”, a scris Catrinel Menghia în mediul online, în dreptul unui carusel cu fotografii din noaptea de Revelion.

Catrinel Menghia, care va împlini în curând 39 de ani, este considerată de mulți ani deja unul dintre cele mai de succes modele la nivel internațional, apărând în multiple editoriale foto și campanii ale brandurilor de renume.

La vârsta de 16 ani, Catrinel Menghia, care s-a născut în Iași, și-a început cariera în modă. Protagonistă a filmului „La Città Ideale” (2012), de Luigi Lo Cascio, a primit în 2013 Explosive Talent Award la Giffoni Film Festival. În 2015, a jucat în regia lui Brando De Sica în scurtmetrajul „Lerrore”, iar un an mai târziu a primit premiul Kineo la Veneția ca revelație a cinema-ului italian. A jucat în serialul „CSI”, a fost protagonista lungmetrajului „La Gomera” (2019), pe care regizorul Corneliu Porumboiu l-a filmat în România și Spania. Din distribuția filmului „La Gomera” au mai făcut parte Rodica Lazăr, Vlad Ivanov, István Téglás, Sabin Tambrea și George Piștereanu. Ea a fost și ambasadoarea brandului Chopard la ediția din 2018 a Festivalului de Film de la Cannes.

În luna octombrie a anului 2022, Catrinel Menghia a primit un premiu la Rome Film Fest pentru regia debutului în scurtmetraj. Ea a fost recompensată cu premiul special Rai Cinema pentru regia scurtmetrajului „Ossa / Bones”, realizat împreună cu Daniele Testi și prezentat în premieră mondială în secțiunea paralelă „Alice nella città a Festa del Cinema di Roma” (Rome Film Fest).

Înainte de Massimiliano Di Lodovico, în perioada 2004-2011, modelul a fost căsătorit cu fostul fotbalist italian Massimo Brambatti, care ulterior a devenit jurnalist și impresar sportiv. Căsnicia lor s-a încheiat din cauza infidelității lui. Înainte de căsătoria cu Brambatti, Catrinel a avut o relație cu artistul și actorul Răzvan Fodor. De la vârsta de doar 18 ani, Catrinel locuiește în Italia, unde profesează atât ca model, cât și ca actriță.

Citește și:
Ce a dezvăluit abia acum Lidia Buble despre participarea la Asia Express împreună cu sora ei: „E frustrant să fii judecat pe nedrept'

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people