Câți bani ar primi Gina Pistol de la PRO TV pentru prezentarea unui singur sezon Masterchef. Suma este fabuloasă

Primele ediții MasterChef difuzate de PRO TV au fost urmărite de un număr record de telespectatori.

PRO TV a început difuzarea celui de-al 9-lea sezon al celui mai așteptat show de cooking: MasterChef România. Formatul care a inspirat milioane de români îi provoacă pe bucătarii amatori să prindă gustul competiției și în această toamnă, încercând să-i impresioneze pe Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu. Show-ul este prezentat de Gina Pistol.

Primele ediții MasterChef difuzate de PRO TV au fost urmărite de un număr record de telespectatori, fapt care îi bucură enorm atât pe cei trei chefi, cât și pe prezentatoare, dovedind că mutarea de la Antena 1 a fost una inspirată.

„Pot să vă spun cu inima deschisă că sezonul nostru a început exact cum ne așteptam. Nici nu putea fi altfel când pasiunea oamenilor pentru gătit este parte din rețeta noastră. Iar felul principal este întoarcerea acasă a celor mai iubiți chefi din România. Primele emoții au adus și primele șorțuri, ceea ce nu poate decât să-i motiveze și mai mult pe cei care vor încerca astăzi să le obțină. Pentru concurentul sau concurenta care va străluci cu adevărat, avem șorțul de aur – un singur șorț care are puterea de a trimite un participant direct în cea mai dorită bucătărie: bucătăria MasterChef. Să fie gust!”, spune Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii.

Ce salariu ar primi Gina Pistol la PRO TV

Deși salariul pe care îl primea la Antena 1 nu era deloc neglijabil (15.000 de euro pentru fiecare sezon Chefi la cuțite), mutarea la PRO TV a venit, se pare și cu un salariu fabulos. Conform ciao.ro, vedeta ar primi la PRO TV în jur de 20.000 de euro pe sezon la Masterchef România, o sumă considerabilă care o poziționează printre cel mai bine plătite vedete din România.

Pasionată de gastronomie, Gina Pistol a avut șansa să trăiască pe pielea ei experiența MasterChef România, fiind concurentă în ediția „Proba celebrității”.

„Pentru mine, MasterChef este o provocare care cred că a venit în cel mai bun moment. Dacă în 2013 eram în postura de concurent MasterChef, unde am simțit ce înseamnă să gătești sub presiunea probelor, acum, după mai bine de 10 ani, intru în rolul de gazdă a emisiunii. Sunt pregătită să împart toate bucuriile cu concurenții, să descopăr oameni frumoși și interesanți, dar și să trăiesc emoțiile ce vor umple platoul de filmare.”, a declarat Gina Pistol.

Care ar fi clauza secretă din contractul celor trei chefi cu PRO TV

Plecarea celor trei chefi de la Antena 1 la PRO TV a fost marcată de controverse și procese, dar emisiunea MasterChef România dovedește că au făcut alegerea potrivită.

Se pare însă că în contractul semnat de cei trei cu PRO TV există si o clauză mai puțin obișnuită.

Conform Gândul.ro, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea nu au voie sub nicio formă să își schimbe aspectul fizic în vreun fel și trebuie să arate la fel ca la prima ediție pe toată durata derulării contractului. Astfel, cei trei chefi nu au voie nici să slăbească, dar nici să se îngrașe sau să își schimbe radical frizura.

Citește și:
Andreea Esca a dezvăluit imagini de colecție alături de cei doi copii ai ei, Alexia și Aris: „Am dat peste niște albume'

Foto: Instagram, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Libertatea
Ego.ro
Publicitate
Antena 1
Unica.ro
catine.ro
Mai multe din people